Life

Venus intră în zodia Gemeni pe 11 aprilie 2023. Camelia Pătrășcanu știe cum ne va afecta fenomenul!

Venus intră în zodia Gemeni pe 11 aprilie 2023, iar Camelia Pătrășcanu ne explică în ce fel ne va influența acest fenomen astral.
10.04.2023 | 17:25
Venus intra in zodia Gemeni pe 11 aprilie 2023 Camelia Patrascanu stie cum ne va afecta fenomenul
Venus intră în Gemeni pe 11 aprilie. Camelia Pătrășcanu, vești grozave! Foto: mypandit.com/ ASTRO-FANATIK. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Gemeni pe 11 aprilie 2023, prilej cu care Camelia Pătrășcanu face previziuni interesante pentru fiecare semn zodiacal în parte, în exclusivitate pentru cititorii FANATIK!

Venus în Gemeni pe 11 aprilie 2023: Camelia Pătrășcanu, vești uriașe pentru zodii

Venus va sta în Gemeni până pe 7 mai 2023. Ne va îndemna pe mulți dintre noi spre flirt, spre o atitudine jucăușă. Ne plac discuțiile intelectuale sau pasionați de aceleași lucruri ca și noi.

ADVERTISEMENT

Nu vorbim neapărat de iubiri carnale, senzoriale, cât despre iubiri intelectuale. Pasiunea se aprinde foarte repede, dar tatonările sunt lungi. Rămân cumva pe terenul conversației, al gesturilor și bătăilor din gene.

E un tranzit bun și pentru cei care iubesc călătoriile. Putem merge în locuri în care nu am mai fost. E recomandat ca mai ales în zilele de aprilie, 11 și 25 aprilie, să facem acele voiaje mai speciale, care ne pot aduce experiențe deosebite.

ADVERTISEMENT

Venus în Gemeni vorbește și despre plăcerea de a studia, de surse de informare benefice pe care le putem găsi. Informațiile pe care le aflăm ne pun în cu totul alte ecuații. Planurile de viitor se pot ajusta în funcție de informațiile pe care le aflăm.

Gemenii se remarcă prin farmec și grație

Berbecii au un tranzit al lui Venus în Gemeni foarte bun și pentru studii, și pentru călătorii. Nu există vreo amenințare în zilele de aprilie cu acest tranzit. Sunt multe schimburi de idei. Intre 1 și 7 mai, vor intra sub incidența lui Saturn și Neptun și pot descoperi confuzii pe care trebuie să le clarifice. Pot fi prinși la mijloc între două persoane sau două atitudini.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, Venus în Gemeni are mai mult impact asupra banilor. E adevărat, e vorba de idei, de informații, de date, dar cu descărcare pe bani. Pot manevra informațiile, actele, legea, tot felul de labirinturi prin care se strecoară astfel încât să își protejeze banii. În aprilie, apar aspecte tensionate cu Saturn. Oameni pe care contau îi pot păgubi.

Pentru Gemeni, Venus aduce frumusețe, farmec, grație, fiind chiar în semnul lor zodiacal. Îi ajută să își pună în valoare trăsăturile frumoase. Își doresc mult tihna, pacea, liniștea sau iubirea. Vor detecta cu precizie ce îi stresează. Sunt foarte sensibili acum, dornici de pace și de tihnă. Unii pot descoperi, mai ales între 11 și 25 aprilie, că responsabilitățile, colegii urâcioși sau o instituție le strică tihna.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, Venus în Gemeni poate aduce nostalgii, reîntâlniri cu foști prieteni, colaboratori. Unii pot simți nevoia să revadă locuri, să facă tot felul de călătorii. Au loc conversații legate de iubire. Ascultă confesiunile celor apropiați, dar și ei simt nevoia să își descarce sufletul.

Leii își fac prieteni noi

Leii beneficiază de un Venus foarte social, aducător de noi prieteni, mai ales tineri, cu idei în vogă. Își doresc să fie la curent cu tot ce se petrece, să fie promotorii unor noi trenduri, să fascineze lumea din jurul lor. Pot suci mințile altora. E un tranzit frumos din punct de vedere social și foarte curtenitor. Au curtezani, primesc laude, le e ușor să vorbească și să fascineze prin lucrurile pe care le spun.

Fecioarele pot avea parte de suport, de sprijin din partea șefilor sau autorităților. Pot fi surprinse de cât de bine se vorbește despre ele, cu toată cuadratura cu Saturn. Cuadratura poate aduce confruntări cu persoane care le contestă spusele, meritele, dar, de fapt, ăsta e un prilej să își arate inteligența imbatabilă. Orice confruntare e o trambulină pentru Fecioare, pentru a aduce la suprafață gândirea lor extraordinară. Au noblețe în zona profesională.

Pentru Balanțe, este un Venus în Gemeni aducător de multe discuții. Chiar caută persoana sfătoasă, informații care le pot ajuta. Au nevoie de sfaturi competente când e vorba de lege, de ordine. Vor să știe cât se pot întinde, mai ales dacă vor să renunțe la o colaborare.

Venus în Gemeni pentru Scorpioni: E nevoie de mai multă blândețe

Scorpionii sunt afectuoși chiar și cu colaboratorii. E nevoie din partea lor să fie blânzi, să aprecieze calitățile celuilalt, să se poarte cu mănuși, cu delicatețe. În dragoste, Venus aduce un limbaj curtenitor, măgulitor și poate că le este dificil de multe ori să spună ce gândesc.

Pentru Săgetători, Venus în Gemeni îi ajută să strălucească, să se prezinte într-o formă splendidă, să corecteze o impresie greșită. Venus e tensionat de Saturn în aprilie, până pe 25, dar tocmai de aceea mulți vor dori să întinerească, să se întoarcă la o formă din trecut. Asta îi mobilizează splendid.  Vor deschide uși care până acum au fost închise.

Capricornii încep colaborări noi

Pentru Capricorni, urmează o serie de colaborări la locul de muncă pe care le vor avea cu persoane foarte tinere. Învață lucruri noi. Este un moment bun pentru a împrospăta maniera de lucru, de a lucra cu unelte noi, cu unelte moderne, de a fi mai eficienți. Aspectele sunt minunate în privința banilor. Saturn le atrage atenția asupra modului în care comunică mai ales cu persoanele neștiutoare pe care le tot taxează.

Pentru Vărsători, Venus în Gemeni aduce dorință de iubire, de joacă. Unii se pot îndrăgosti, dar nu e ceva carnal, poate de viață mai mult. Au nevoie de libertate, să facă lucrurile spontan, chiar și în muncă. Au nevoie ca disciplina de la muncă să nu fie prea constrângătoare. Pot începe o pasiune nouă, se apucă de o activitate nouă.

Pentru Pești, Venus în Gemeni marchează relațiile de familie, care se pot îmbunătăți. Apar musafiri care pot schimba atmosfera în casă. Se răscolesc spre vindecare niște teme mai vechi. Discută cu cineva din familie explicând ce nu au făcut bine în trecut. Se abordează teme sensibile, dar cu grație și delicatețe. Previziunile Cameliei Pătrășcanu pot fi urmărite și pe pagina de YouTube ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT