Life

Venus retrograd în zodia Capricorn din 19 decembrie 2021. Cine s-ar putea despărți înainte de sărbători

Venus va fi retrograd în zodia Capricorn din 19 decembrie 2021. Fenomenul astrologic aduce câteva atenționări pentru toate cuplurile zodiacului. Doar două zodii răsuflă ușurate.
08.12.2021 | 13:30
Venus retrograd in zodia Capricorn din 19 decembrie 2021 Cine sar putea desparti inainte de sarbatori
ADVERTISEMENT

Venus va avea o mișcare aparent retrogradă din data de 19 decembrie 2021. Planeta iubirii și a tentațiilor, cum este cunoscută în astrologie, va scutura puțin viețile sentimentale ale aproape tuturor zodiilor. Doar Săgetătorii și Leii scapă de acest duș rece!

Mișcarea retrogradă a lui Venus, mai ales într-o zodie de pământ, tinde să aducă puțină rațiune în iubire. Cu alte cuvinte, multora li se va ridica vălul de pe ochi și își vor da seama ce fel de relație au, de fapt, cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Berbecii pot porni certuri cu partenerul sau partenera de viață de la bani. Nu ajung la un numitor comun în legătură cu cheltuielile pe care trebuie să le facă de sărbători. Fiecare plusează în felul său și se pot ajunge la frustrări. O seară romantică îi poate împăca.

Venus retrograd în zodia Capricorn pe 19 decembrie 2021

Taurii sunt cu nervii la pământ și își manifestă toate nemulțumirile strânse la locul de muncă pe persoana iubită. Riscă o separare temporară chiar înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt extrem de comunicativi și tind să îi controleze pe cei din jur. Vor învăța de la acest Venus retrograd că nu partenerul de viață nu poate fi manipulat atât de ușor.

Racii reușesc să se concentreze mai mult pe zona profesională, neglijând latura amoroasă. Asta s-ar putea să îi coste în preajma datei de 19 decembrie.

ADVERTISEMENT

Leii sunt avantajați de fenomenul astrologic din 19 decembrie. Pentru ei, pe plan amoros cel puțin, totul merge bine.

Fecioarele devin din ce în ce mai distante și strâmbă des din nas la ideile pe care le au partenerul de viață pentru petrecerea timpului în doi. Fecioarele singure nu își găsesc încă partenerul potrivit.

ADVERTISEMENT

Peștii se despart de persoana iubită

Balanțele au tot felul de dispute în familie, care le poate afecta căsnicia. Atenție mare la cuvintele folosite!

Scorpionii se blazează în relațiile pe care le au, indiferent că e vorba despre prietenie sau iubire. Au alte preocupări și planuri mărețe.

Săgetătorii trăiesc într-o continuă lună de miere. Acești nativi trăiesc una din cele mai frumoase și romantice perioade ale vieții lor.

Capricornii trebuie să lase de la ei când vine vorba de activitățile în doi. Pot comunica bine cu persoana iubită dacă ascultă mai mult.

Vărsătorii ignoră cu desăvârșire dorințele partenerului, iar asta le poate fi în dezavantaj. Peștii riscă și ei o despărțire înainte de Crăciun. Își dau seama că relația în care au trăit a fost o minciună.

ADVERTISEMENT