Cele mai citite

Venus Williams, demoralizată complet după înfrângerea de la Indian Wells: “Cine renunţă la trofee, trebuie să renunţe şi la viaţă”

Venus Williams a părut cu adevărat descurajată după eşecul din semfinala de la Indian Wells contra tinerei Daria Kasatkina.
17.03.2018 | 11:45
Venus Williams, demoralizată complet după înfrângerea de la Indian Wells:
ADVERTISEMENT

Venus Williams (37 de ani, 8 WTA) nu a trecut încă peste eliminarea suferită în semifinalele Indian Wells în faţa Dariei Kasatkina, scor 6-4, 4-6, 5-7. Partida a durat două ore şi 50 de minute. Tânăra rusoaica o va întâlni în ultimul act în California pe Naomi Osaka.

“Obiectivul meu este întotdeauna câştigarea turneului. N-am cum să fiu fericită cu alt rezultat. Nu vreau să mă mulţumesc doar cu semifinale sau finale. Cine vine la turnee renunţând la dorinţa trofeului, trebuie să renunţe şi la viaţă”, a susţinut sora mai mare din familia Williams la conferinţa de presă de după meci.

Venus Williams: “E atât de simplu”

Întrebată care este explicaţia pentru care a fost învinsă în penultimul act, Venus a uşor iritată şi a răspuns imediat, nemulţumită fiind. “Daria a jucat mai bine decât mine astăzi, în special în finalul partidei. A fost mai proaspătă. E atât de simplă explicaţia”, a declarat Venus Williams site-ului oficial al turneului de la Indian Wells.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri