Simona Halep

Venus Williams, primele declarații după ce a fost umilită de Simona Halep! „A jucat pur și simplu perfect astăzi”

19.01.2019 | 14:56
Venus Williams primele declaratii dupa ce a fost umilita de Simona Halep A jucat pur si simplu perfect astazi

Venus Williams a pierdut în două seturi scurte duelul din turul 3 al turneului de la Australian Open. Primele declarații ale americancei au fost cât se poate de sincere la adresa jucătoarei care a umilit-o şi a scos-o din competiție după 6-2, 6-3. 80 de minute a rezistat pe teren sora cea mare a Serenei Williams care rămâne simplă spectatoare. Venus îi va face acum galerie mezinei familiei în tentativa acesteia de a trece de liderul mondial.

“Cred că a jucat, pur și simplu, perfect astăzi. A făcut numai 12 erori neforțate. Din păcate eu am avut de trei ori mai multe. trebuie să îmi reduc numărul greșelilor. Dar ea a făcut un meci mare”, a declarat Venus Williams la puțin timp după ce Simona Halep îi administrase o usturătoare înfrângere.

Venus Williams, primele declarații după ce a fost umilită de Simona Halep! Venus Williams
Venus Williams a urcat pe prima poyiţie a clasamentului mondial în 2002

Venus Williams, primele declarații după ce a fost umilită de Simona Halep!

Venus Williams a ajuns pe locul 38 în ierarhia mondială, una pe care a dominat-o la începutul anilor 2000, alături de sora ei. De altfel, americanca a fost cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, poziție pe care a urcat în premieră pe 25 februarie 2002. Venus și-a trecut în palmares toate cele 4 turnee de Grand Slam la dublu. La simplu, s-a impus la Wimbledon de 5 ori şi la US Open a câştigat de două ori marele trofeu. Venus a jucat finala şi la celelalte turnee de Grand Slam. În 2003 şi 2017 a jucat ultimul act la Melbourne, iar în 2002, finala de la Roland Garros.

Sora cea mare a Serenei a acumulat peste 40 de milioane de dolari câștiguri din tenis și are nu mai puţin de 4 medalii olimpice de aur, 3 dintre ele fiind obţinute în proba de dublu.

Partida Serena Williams  – Simona Halep a devenit cel mai așteptat meci al turneului de la Melbourne. Cele două se vor întâlni în faza optimilor de finală duminică noapte sau luni dimineață, ora României.

  • 14 ani este vârsta la care Venus Williams a jucat primul meci în circuitul profesionist