Fotbal intern

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul! Flavius Stoican a anunțat că nu mai vine. Cu cine poate semna

14.06.2019 | 10:46
Veolia Romania sia anuntat retragerea finantarii de la Petrolul Flavius Stoican a anuntat ca nu mai vine Cu cine poate semna

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul Ploieşti, formaţie pe care o sponsoriza din 2017. Joi, Mădălin Mihailovici, directorul general al companiei, a părăsit sala în care era ţinută conferinţa de presă pentru prezentarea lui Marius Stan în calitatea de preşedinte al clubului prahovean, după ce mai mulţi ultraşi au făcut scandal.


UPDATE, 14 iunie, ora 10:46.

După ce Veolia România și-a anunțat retragerea finanțării de la Petrolul, antrenorul Flavius Stoican a declarat că nu se va mai alătura grupării:

„Am avut o discuție cu conducerea înainte de ce s-a întâmplat la conferința de presă. Voiam să văd exact situația de acolo. Se vrea promovarea. Mi-a explicat domnul Mădălin (n.r. Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei Veolia) ce gânduri are. Asta înainte de conferință. Apoi a urmat să mă duc la conferință. Urma să discutăm și restul detaliilor, dar n-am mai apucat. Omul era foarte dezamăgit.

A căzut varianta Petrolul în această situație. Am discuții cu alte echipe, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Interes există. Vreau să lucrez cu oameni care vor performanță. Chiar dacă eram la Liga 2 îmi plăcea să merg la Petrolul pentru că sunt niște suporteri înverșunați acolo, care iubesc echipa”, a spus Flavius Stoican la Digi Sport.

Flavius Stoican este dorit de Iuliu Mureșan la Hermannstadt și sunt mari șanse ca cele două cluburi să se înțeleagă.

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul! Flavius Stoican a anunțat că nu mai vine
Flavius Stoican in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, din cadrul playout-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, miercuri 22 mai 2019.

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul. Decizia intră în vigoare de pe 13 iunie

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul printr-un comunicat oficial. Anunţul a venit la câteva ore după ce ultraşii au făcut scandal şi au oprit conferinţa de presă a prezentării lui Marius Stan.

“București, 13.06.2019. Veolia România, partener – finanțator al FC Petrolul Ploiești din 2017, anunță retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană. Din 2017, anul în care compania s-a alăturat acestui proiect ambițios, Grupul Veolia a asigurat toate condițiile pentru ca Petrolul Ploiești să revină cât mai rapid în primul eșalon al fotbalului românesc și și-a dus la îndeplinire toate obligațiile contractuale aferente acestui parteneriat. În toată această perioadă, echipa-fanion a orașului a beneficiat de stabilitate financiară și expertiză pentru construcția unui proiect sustenabil și reprezentativ în peisajul fotbalistic național.

Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul (sursă foto: sportpictures.eu)
Veolia România şi-a anunţat retragerea finanţării de la Petrolul (sursă foto: sportpictures.eu)

“Propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor”

Partenerul Finanțator a intrat în acest parteneriat, cu gândul la un drum lung care să conducă la construcția unui proiect sustenabil prin care Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc. Acesta s-a alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele și a construi organic, pas cu pas, această frumoasă poveste numită Petrolul Ploiești.În pofida tuturor acestor acțiuni și eforturi depuse de către companie, din păcate, propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor, aspect care nu se întâmplă în niciun campionat de fotbal din lume. Lipsa unei asumări și a unei înțelegeri în mod profesionist a responsabilităților, pe care fiecare parte implicată în acest proiect sportiv le are, a determinat decizia Veolia România de a nu mai continua acest parteneriat, începând cu data de 13.06.2019″

, a fost anunţul Veolia România.