Life

Vera de la Survivor România, îndrăgostită de un fost concurent de la Puterea Dragostei? Cine e bărbatul cu care ar fi vrut o relație

13.04.2021 | 10:05
Vera de la Survivor Romania indragostita de un fost concurent de la Puterea Dragostei Cine e barbatul cu care ar fi vrut o relatie
ADVERTISEMENT

Vera, una dintre concurentele de la Survivor România, a fost îndrăgostită de un fost participant de la Puterea Dragostei. Bărbatul a dezvăluit care a fost motivul pentru care povestea lor de dragoste nu a mers mai departe. 

Alexandru Bobicioiu, căci despre el este vorba, are numai cuvinte de laudă la adresa Războinicei de la Kanal D. Tânărul susține că bruneta este o mamă foarte bună, dar și o femeie muncitoare și determinată să ajungă exact acolo unde vrea.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a precizat că au avut o tentativă de relație, însă lucrurile s-au oprit la început de drum din cauza distanței. Vera de la Survivor România locuiește în Brașov, în timp ce Alexandru Bobicioiu în București.

Vera de la Survivor România și Alexandru Bobicioiu au fost un cuplu? Ce a spus bărbatul

„O știu pe Vera ca fiind o mamă extraordinară. Am avut o tentativă de relație cu ea, ba chiar am și fost la o petrecere împreună, la un prieten de-al meu.

ADVERTISEMENT

Apoi am mai ținut legătura, am mai ieșit la un suc, la o plimbare, doar că nu s-a putut numi relație, pentru că ea stătea în Brașov și eu în București și nu ne-am mai văzut”, a declarat Alexandru Bobicioiu pentru kfetele.ro.

Vera de la Survivor România și fostul concurent de la Puterea Dragostei au continuat să păstreze legătura, dovadă că tânărul se numără printre susținătorii brunetei. Alexandru Bobicioiu o susține pe tânără în competiția sportivă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul participant al show-ului matrimonial speră ca tânăra să rămână în joc cât mai mult timp și chiar să se întoarcă acasă cu premiul cel mare, în valoare de 100.000 de lei.

„Pot să zic că am vorbit și ne-am văzut maxim o săptămână, după care am mai păstrat legătura prin intermediul telefonului, dar nu a fost nimic serios. Este o fată bună, muncitoare, o sportivă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Se antrenează foarte des, dar din păcate relația noastră nu a mers. Asta e. Sper să reușească la Survivor și să ajungă unde-și propune”, a adăugat Alexandru Bobicioiu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT