Life

Vera și Sindy de la Survivor România, victimele infractorilor. Ce au descoperit când au ajuns în România

12.05.2021 | 11:38
Vera si Sindy de la Survivor Romania victimele infractorilor Ce au descoperit cand au ajuns in Romania
ADVERTISEMENT

Vera și Sindy de la Survivor România au povestit cum s-au trezit cu hackerii pe capul lor după ce au părăsit competiția, iar ele nu sunt singurele concurente care au avut de suferit din cauza infractorilor.

Cele două au povestit că cineva a vrut să le fure conturile, cerând o sumă de bani în schimb pentru a le recupera, situație prin care au trecut și alte celebrități de la Kanal D printre care Ana Porgras și prezentatoarea Cristina Mihaela Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

Vera a fost nevoită să își facă un alt cont de Instagram după ce pagina ei a fost hackuită și a fost extrem de întristată de ceea ce i s-a întâmplat.

Vera și Sindy de la Survivor România, victimele hackerilor

Cele două au fost invitate în emisiunea „Ștafeta mixtă” de pe Youtube unde, mai în glumă, mai în serios, au vorbit despre pățania lor.

ADVERTISEMENT

În timp ce Vera explica cu maximă seriozitate prin ce a trecut, pe Sindy a apucat-o o criză de râs, cerându-și scuze apoi de la războinică pentru că nu râdea de situația ei, ci pur și simplu s-a creat o chimie cu Alex Nedelcu, fostul concurent de la Exatlon și prezentatorul emisiunii online.

Sindy a spus că și ei au încercat să îi fure contul de Instagram, dar nu au reușit pentru că avea anumite setări și și-a schimbat și parola.

ADVERTISEMENT

Vera a mărturisit că și noul ei cont de Instagram este atacat de hackeri, iar pe cel vechi nu poate să îl mai recupereze.

„Aveam 30.000 de urmăritori”, a spus Vera, încercând să își revină din supărare.

Foștii războinici s-au reunit în afara competiției

Cele două au vorbit, printre altele, și despre cum este viața lor după ce au plecat din Republica Dominicană. Fetele s-au văzut deja cu foștii concurenți din echipa lor și se pare că se leagă prietenii frumoase între aceștia în afara competiției.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că m-am văzut cu Mellina și Maria. Cu Musty nu am reușit să mă văd. A venit Maria ieri la Mellina și ne-am strâns cu toții. Eu nu am băut pentru că nu prea beau, doar pălincă. Pălinca îmi place”, a declarat Sindy de la Survivor România luându-l prin surprindere pe Alex Nedelcu.

 

ADVERTISEMENT