Carousel hot news

Verdict dur în cazul tricolorului implicat în accident rutier! Vezi cînd revine atacantul

Alexandru Buziuc, atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş, a fost victima unui accident grav în urmă cu două săptămîni. Fotbalistul, component al formaţiei tricolorilor under 21, se afla...
Autor: Mirela Apostol | 12.10.2014 | 10:48
Verdict dur în cazul tricolorului implicat în accident rutier! Vezi cînd revine atacantul

Alexandru Buziuc, atacantul celor de la Gaz Metan Mediaş, a fost victima unui accident grav în urmă cu două săptămîni. Fotbalistul, component al formaţiei tricolorilor under 21, se afla într-o maşină, care a fost lovită de o căruţă în timp ce se întorcea acasă, iar urmările au fost destul de grave, suferind un edem cerebral. Buziuc va reveni pe teren în trei luni, cel mai probabil.

alexandru_buziuc_40427500

 

Cristi Dulca, tehnicianul medieşenilor, a oferit informaţii despre starea atacantului: “Am vorbit cu Buziuc! Este, dacă putem să spunem aşa, bine. Important e că accidentul nu s-a soldat cu urmări mai grave, putea să moară! Jucătorul mi-a transmis că de-abia aşteaptă să se reîntoarcă pe gazon şi să îşi revină. O să lipsească de pe teren aproximativ trei luni”, a declarat Dulca pentru mediasnews.

Vezi mai multe detalii despre accident, aici: Accident HORROR! Jucător DE NAŢIONALĂ, dus de URGENŢĂ la spital: “Am fost la un pas de tragedie!”
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!