Fotbal intern

Verdict crunt pentru accidentații CFR-ului! “Rar am văzut așa o gleznă umflată”

01.08.2018 | 23:06
Verdict crunt pentru accidentații CFR-ului! Deac a ieșit de pe teren în prima repriză

Verdict crunt pentru accidentații CFR-ului! Nu s-a terminat deloc bine pentru campioana României. Pe lângă faptul că au pierdut calificarea, ardelenii vor române și fără doi jucători importanți. Ciprian Deac  s-a accidentat în prima repriză a meciului de la Malmo, apoi a picat și De Luca. Iuliu Mureșan a precizat că verdictul în cazul lui Deac este unul grav.

”Avem doi jucători accidentaţi. Deac are entorsă la genunchiul stâng, o să vedem mai clar după ce face un RMN. De Luca are glezna foarte umflată. Şi el are entorsă, rar am văzut o gleznă atât de umflată. Are dureri foarte mari”, a spus Mureșan, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Verdict crunt pentru accidentații CFR-ului!

Accidentarea lui Deac a avut loc în minutul 38. Nielsen l-a lovit pe mijlocașul CFR-ului care a şi rămas secunde bune întins pe gazon. De remarcat că, cel puțin în primă fază, Deac a revenit în joc și a dat semne că poate continua partida, dar după câteva minute a fost schimbat. În minutul 41, Mailat a intrat în teren, în locul decarului român.

CFR Cluj a ratat calificarea în faza superioară din UEFA Champions LEague, dar merge mai departe în competiţiile europene, însă în turul al treilea preliminar al Europa League. FK Sutjeska Niksici din Muntenegru sau cu FC Alashkert Erevan din Armenia, ar putea juca ardelenii. În tur, Alashkert s-a impus, scor 1-0, returul urmând să aibă loc joi.

11 goluri a marcat Deac pentru CFR Cluj

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri