Sport

Nora Mork a vorbit despre accidentarea gravă suferită la Supercupa României: „Nu-mi vine să cred că am atâta ghinion”

26.08.2019 | 16:45
Nora Mork a vorbit despre accidentarea grava suferita la Supercupa Romaniei Numi vine sa cred ca am atata ghinion

Nora Mork s-a accidentat la genunchiul stâng, duminică, la Supercupa României, pe finalul meciului câștigat de CSM București cu 29-21 în fața campioanei HC Râmnicu Vâlcea. Jucătoarea din Norvegia a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul și l-a speriat tât de tare pe Vlad Enăchescu, coordonatorul compartimentului de handbal de la clubul bucureștean, încât acesta a coborât pentru a vedea care este starea Norei.


UPDATE 26 august, ora 16:41 / Nora Mork a oferit prima declarație după accidentarea suferită în Supercupă: „Nu-mi vine să cred că am atâta ghionion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine și mă simțeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele și să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele”.


Nu este prima accidentare pentru Nora Mork la genunchiul stâng

De-a lungul carierei, Nora Mork a suferit 8 intervenții chirurgicale, dintre care ultimele două au fost chiar la genunchiul stâng. În Supercupa României, jucătoarea din Norvegia a suferit o accidentare tot la genunchiul stâng, iar verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament colateral, conform gsp.ro. Astfel, cea mai titrată componentă a lui CSM București va sta departe de teren pentru o perioadă lungă de timp, de ordinul lunilor.

Norvegianca s-a accidentat în timp ce încerca să treacă de daneza Ann Grete Norgaard. A fost ajutată să iasă de pe teren, după care s-a dus la vestiare, iar când s-a întors a luat loc pe banca de rezerve și a început să plângă din cauza durerii.

  • 28 de ani a împlinit Nora Mork pe 5 aprilie

Accidentare pentru Nora Mork. Jucătoarea a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul.

Accidentare pentru Nora Mork. Jucătoarea a avut nevoie de ajutor pentru a părăsi terenul, dar a reintrat în joc. https://fntk.ro/2nnnv

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 25. August 2019

Sora Norei Mork s-a retras din activitate tot din cauza accidentărilor

Sora geamănă a Norei Mork, Thea, handbalistă profesionistă și ea, a ales să se retragă din activitatea sportivă la doar 26 de ani tot din cauza accidentărilor suferite. În acest moment, echipa antrenată de Tomas Ryde este descoperită în flancul drept, unde o mai poate folosi doar pe Andreea Klikovac (Muntenegru, 28 de ani). Până în clipa accidentării, norvegianca a jucat foarte bine și a reușit să înscrie de 4 ori. Din păcate, partida s-a oprit brusc pentru ea și va trebui să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală.

CSM București a câștigat Supercupa României cu scorul de 29-21 în fața campioanei HC Râmnicu Vâlcea. La sfârșitul jocului, Cristina Neagu, care va reveni pe teren în aproximativ o lună, a fost ovaționată de toți fanii prezenți în tribune, atât ai lui CSM București, cât și cei ai adversarei din Râmnicu Vâlcea.

  • 31 a fost minutul în care Nora Mork a ieșit accidentată de pe teren