Sport

Verdict crunt pentru Ovidiu Popescu: nu va mai juca fotbal până anul viitor! Ce diagnostic a primit jucătorul FCSB-ului

Apărătorul vicecampioanei FCSB s-a accidentat în meciul cu CS Mioveni și a fost înlocuit după doar o jumătate de oră de joc. Verdictul medicilor este crunt. Nu va mai juca până anul viitor.
09.08.2022 | 18:25
Verdict crunt pentru Ovidiu Popescu nu va mai juca fotbal pana anul viitor Ce diagnostic a primit jucatorul FCSBului
Ovidiu Popescu s-a accidentat în mi utul 26 al meciului CS Mioveni - FCSB și va lipsi aproximativ 6 luni. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Titular de drept în flancul drept al apărării echipei FCSB în ultimele partide, Ovidiu Popescu a primit o veste teribilă. O accidentare mai veche a recidivat și nu va mai juca fotbal până în 2023.

Ovidiu Popescu va sta pe tușă cel puțin o jumătate de an

În minutul 26 al meciului CS Mioveni – FCSB 1-1, Ovidiu Popescu s-a accidentat chiar la faza la care gazdele au deschis scorul. Fotbalistul de 28 de ani a primit minute bune îngrijiri medicale, fiind ulterior înlocuit cu Denis Haruț

ADVERTISEMENT

Popescu a efectuat un RMN pentru a afla cu exactitate gravitatea accidentării, iar verdictul medicilor a fost o lovitură cruntă pentru mijlocașul roș-albaștrilor.

Grefa cu care medicii i-au fixat ligamentele încrucișate, în 2018, a cedat, iar fotbalistul va fi suspus unei noi intervenții chirurgicale în zilele următoare și va lipsi între 5 și 6 luni, în cel mai fericit caz.

ADVERTISEMENT

Este a doua accidentare gravă a lui Ovidiu Popescu, după ruptura de ligamente încrucișate din urmă cu patru ani, suferită în timpul unui antrenament.

Vestea pică cum nu se poate mai prost și pentru antrenorul Nicolae Dică, în condițiile în care Ovidiu Popescu este un jucător polivalent care poate acoperii mai multe posturi.

ADVERTISEMENT

7 meciuri a bifat Ovidiu Popescu pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile

O nouă șansă pentru Valentin Crețu

Ovidiu Popescu a fost utilizat de tehnicienii de la FCSB pe postul de apărător dreapta din cauză că Valentin Crețu, cel care acoperă în mod normal această poziție, a intrat în conflict cu conducătorii clubului așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și a fost tras, temporar pe linie moartă.

Accidentarea lui Ovidiu Popescu înseamnă o nouă șansă pentru Crețu. Fotbalistul de 33 de ani a jucat un singur meci în acest sezon, în remiza 1-1 cu Universitatea Cluj, dar ar putea reveni pe teren la returul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Pentru poziția de fundaș dreapta, antrenorul Nicolae Dică poate apela și la Radu Boboc, fotbalist transferat recent de la Farul Constanța, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Manșa a doua dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul 3 preliminar din Conference League, se joacă joi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. În tur roș-albaștrii s-au impus cu 1-0 și pornesc cu prima șansă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 6,80 este cota pentru ”1 și sub 1,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT