Simona Halep

Verdict crunt pentru Simona Halep după accidentarea din meciul cu Kerber! „Am ruptură la gamba stângă”

12.05.2021 | 21:40
Verdict crunt pentru Simona Halep dupa accidentarea din meciul cu Kerber Am ruptura la gamba stanga
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare care a fost motivul exact al abandonului din partida cu Angelique Kerber, de la WTA Roma.

Românca a simțit o durere la gamba piciorului stâng, la 30-0 pentru Kerber, pe serviciul sportivei din Germania, ducând mâna în zona durerii, care s-a accentuat în timpul următoarelor două puncte jucate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vestea este cu atât mai dureroasă, cu cât românca avea un program plin în viitor, cu participări la Roland Garros și Wimbledon, dar, cel mai important, o participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde spera să obțină o medalie pentru România.

Simona Halep, verdict crunt după accidentarea din meciul cu Kerber

Simona Halep a anunțat pe conturile de socializare verdictul crunt pe care l-a primit în urma accidentării din duelul cu Angelique Kerber, dar a avut puterea să transmită și un mesaj pozitiv pentru fanii săi, la final:

ADVERTISEMENT

„Din păcate, o ecografie a arătat că am o ruptură la gamba stângă. Mâine voi primi un RMN pentru a vedea leziunile mai detaliat, dar în acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt atât de dezamăgită să-mi închei turneul la Roma așa…”

„Dar voi face tot ce pot ca să am grijă să mă fac bine și să mă întorc cât mai curând posibil. Mulțumesc mult pentru sprijin și vă voi ține la curent cu progresele mele”, a fost mesajul postat de Simona Halep pentru fanii săi de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Simona a fost nedumerită în momentul accidentării

Deși este o accidentare cruntă, Simona Halep a fost nedumerită de apariția durerilor, totul pornind de la o jenă resimțită la gamba piciorului stâng, la scorul de 30-0 pentru Kerber, care s-a întețit rapid în timpul game-ului.

„Simt durere! Crezi că e rupt? Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic. Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”, a replicat nedumerită Simona Halep, în momentul în care medicii încercau să-și dea seama ce se întâmplă cu românca.

ADVERTISEMENT

Simona a ieșit în lacrimi din arenă, fiind nevoită să abandoneze și nereușind să calce cum trebuie pe piciorul stâng la ieșirea de pe Grand Strand.

Simona Halep este campioană en-titre la Roma şi a intrat direct în turul secund, după ce a beneficiat de „bye” în prima etapă. În 2020, sportiva româncă a câştigat finala din septembrie, în faţa Karolinei Pliskova, retrasă la 6-0 şi 2-1 pentru „Simo”.

În urma verdictului primit, toate planurile de viitor ale Simonei pot fi date peste cap. Va conta foarte mult cât de repede și de bine se va recupera „Simo”.

  • 29 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT
Tags: