Sport

Tavi Popescu, verdictul care îl scoate din echipă pentru meciul Sepsi – FCSB. Ce se întâmplă după accidentarea de la națională

Octavian Popescu a primit un verdict crunt după accidentarea din meciul România - Belarus, scor 2-1, în care a intrat în a doua parte a confruntării.
29.03.2023 | 19:28
Tavi Popescu verdictul care il scoate din echipa pentru meciul Sepsi  FCSB Ce se intampla dupa accidentarea de la nationala
Verdict crunt primit de Tavi Popescu după accidentarea din meciul România - Belarus. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 74 al duelului cu Belarus, Tavi Popescu a intrat prin alunecare la Artem Bykov, motiv pentru care a primit cartonașul galben. Totuși, după intervenția sa, tot fotbalistul FCSB-ului a avut de suferit și s-a ales cu o entorsă la glezna piciorului drept.

Verdictul primit de Tavi Popescu după accidentarea din meciul România – Belarus

Octavian Popescu a intrat pe teren în a doua repriză a meciului dintre România și Belarus și s-a ales cu o entorsă, după o intervenție dură a sa asupra unui adversar, motiv pentru care este incert pentru meciul cu Sepsi, conform gsp.ro. Totuși, din informațiile FANATIK, Octavian Popescu va rata meciul cu Sepsi, al doilea al vicecampioanei României din play-off.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a intrat în a doua repriză a meciurilor cu Andorra, scor 2-0 și cu Belarus, scor 2-1, însă nu a reușit să iasă în evidență cu prea multe faze, primind câte un cartonaș galben în ambele meciuri, deși a jucat mai puțin de 25 de minute în fiecare dintre ele.

Meciul cu Belarus a fost al șaptelea pentru Octavian Popescu în naționala mare a României, pentru care nu a reușit încă să înscrie vreun gol sau să ofere o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani are Octavian Popescu

Basarab Panduru a contestat convocarea lui Octavian Popescu

Basarab Panduru nu a fost de acord cu faptul că Octavian Popescu a fost chemat la naționala României și se întreabă care a fost motivul pentru care puștiul FCSB-ului a fost convocat pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

„Te aştepţi să-l bage pe Octavian Popescu la naţională? De ce îl iei? Trebuia să îl iei pe Ivan, dacă tot vrei să iei ceva. Din play-off-ul trecut până la începutul play-off-ului acesta, Octavian Popescu joacă la fel. Răzleţ, aşa, câte ceva, dar, în rest, joacă la fel. Slab!

ADVERTISEMENT

De ce îl chemi la echipa naţională. De ce îl chemi? El (n.r. – Edi Iordănescu) aşa a zis: ‘Nu joacă, dar îl chem’. Exact aşa. Sunt două lucruri. În primul rând, el este bulversat şi dat peste cap de toată lumea şi pus pe toate posturile că nici el nu mai ştie ce joacă.

Aproape de fiecare dată, când are mingea, se opreşte, trage nişte picioare peste minge şi aşteaptă să vadă ce se întâmplă în faţa lui, după care să dea un exterior. Deci, 90% din acţiuni, astea sunt”, a mai spus Basarab Panduru, la finalul meciului cu Belarus.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Octavian Popescu a jucat 42 de meciuri pentru FCSB, în toate competițiile, marcând 3 goluri și oferind 7 pase decisive, mult sub cifrele sale din sezonul anterior.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,00 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT