Fotbal intern

Verdict dur după accidentarea lui Vlad Achim. Cât va lipsi mijlocașul lui Dinamo

04.09.2020 | 19:00
Verdict dur dupa accidentarea lui Vlad Achim Cat va lipsi mijlocasul lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Dinamo București, Vlad Achim, a primit un verdict dur după accidentarea din meciul cu Chindia Târgoviște.

Fotbalistul venit în această vară de la FC Viitorul a fost nevoit să iasă de pe teren în minutul 6 al întâlnirii de la Ploiești cu Chindia.

ADVERTISEMENT

Achim a acuzat dureri la piciorul stâng, după ce a călcat greşit și antrenorul Cosmin Contra a fost nevoit să-l înlocuiască cu polonezul Janusz Gol.

Vedictul primit de Vlad Achim după accidentare

După accidentare, Vlad Achim în vârstă de 31 de ani a fost suspus unei intervenții chirugicale la Centrul de Medicină Sportivă Acibadem, iar verdictul medicilor în privința revenirii sale pe teren este unul dur.

ADVERTISEMENT

”Vlad a fost operat de Prof. Dr. Omer Taser, specialist în ortopedie și traumatologie în cadrul Acibadem Sports. Fotbalistul a suferit o osteosinteză cu un șurub la al cincilea os metatarsian al piciorului. Se așteaptă ca jucătorul să se întoarcă pe teren peste 2-3 luni”, se arată în comunicat dinamoviștilor.

BULETIN MEDICAL. Vlad Achim, operat la AcibademMijlocașul Vlad Achim a suferit o intervenție chirurgicală la Centrul…

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, September 4, 2020

În aceste condiții este greu de crezut că Vlad Achim va mai juca în acest sezon, deoaarece el va avea nevoie pe lângă perioada de recuperare și de timp pentru a intra în formă și a efecta antrenamente alături de ceilalți colegi.

ADVERTISEMENT

Vlad Achim a jucat 83 de minute în remiza cu Hermannstadt (scor 1-1 în prima etapă) şi încă 7 minute în partida cu Chindia Târgovişte (scor 0-1 în etapa a doua), când a părăsit accidentat terenul, fiind înlocuit de polonezul Janusz Gol.

La finalul înfrângerii cu Chindia Târgoviște, Cosmin Contra a declarat că accidentarea lui Vlad Achim din startul jocului i-a dat peste cap planurile, dar în același timp i-a criticat pe jucătorii săi pentru atitudinea avută pe teren.

ADVERTISEMENT

Deja patru dintre jucătorii care sezonul trecut au prins minute bune în tricoul alb-roşu au fost anunţaţi că nu intră în vederile noului antrenor şi că trebuie să îşi caute echipă, iar până atunci vor merge să se pregătească alături de jucătorii de la Dinamo B, în Liga 3.

ADVERTISEMENT
Tags: