Sport

Verdict înspăimântător în privința decăderii lui Octavian Popescu: „A apărut gustul banilor”

Octavian Popescu, unul dintre fotbaliștii de bază de la FCSB în sezonul trecut, traversează o perioadă extrem de slabă în tricoul „roș-albaștrilor”.
30.09.2022 | 09:39
Verdict inspaimantator in privinta decaderii lui Octavian Popescu A aparut gustul banilor
Verdict înspăimântător în privința decăderii lui Octavian Popescu: „A apărut gustul banilor”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a impresionat sezonul trecut în tricoul celor de la FCSB. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere alte 4 pase decisive. Evoluțiile bune ale fotbalistului nu au continuat și în stagiunea actuală. Octavian Popescu a ajuns la 17 partide fără gol marcat.

Ioan Becali, verdict înspăimântător în privința lui Octavian Popescu: „A apărut gustul banilor”

Ioan Becali a analizat perioada slabă pe care o traversează Octavian Popescu. Impresarul este de părere că gustul banilor și presiunea sunt factorii care au influențat performanțele tânărului fotbalist.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că era un copil care juca fotbal de plăcere, juca pe aproape nimic, dar îi plăcea, se simțea bine. A continuat pe niște bani, nu foarte mulți, dar a continuat să joace de plăcere.

Când au apărut presiunea și gustul banilor, dar și împlinirea a 18 ani, fiind deja un adolescent care devenise major, lucrurile au luat o altă întorsătură”, au fost cuvintele lui Ioan Becali, pentru Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

Ioan Becali: „Trebuie să uite de bani, de stres, de presiune”

Octavian Popescu a fost pus la zid de mai multe voci din fotbal în urma evoluțiilor slabe. Tânărul fotbalist nu a fost convocat la acțiunea din septembrie a echipei naționale, după ce își făcuse debutul ca titular în luna iunie, informație publicată în exclusivitate de FANATIK.

Ioan Becali știe ce trebuie să facă Popescu pentru a reveni la forma din sezonul trecut. „Probabil că a fost și presiunea cu momentul în care va fi vândut, cu cât va fi vândut și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Eu sper ca această presiune să treacă, să se gândească la faptul că are un salariu decent deocamdată și că poate fi cel care era acum un an. Ține numai de el, trebuie să uite de bani, de stres, de presiune și trebuie să joace fotbal, pentru că asta e meseria lui și îi place”, a mai spus impresarul.

Octavian Popescu, 4 luni de la ultimul gol

Ultima oară când Tavi Popescu reușea să marcheze se întâmpla în ultimul meci din sezonul trecut contra CFR-ului. Extrema stângă a „roș-albaștrilor” marca în victoria, scor 3-1 în ultima partidă din play-off.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, crede că Octavian Popescu își va reveni, deși i-a transmis un mesaj clar. Am avut foarte multe discuții cu el. Încerc să-i spun, să-i explic ce să facă. Trebuie să se ridice treptat și să revină pe parcurs, pentru că are calitate și sunt sigur că va reveni.

Vreau mai mult de la el, să-i ia pe jucători unu contra unu, pentru că e unul dintre puținii jucători care pot să facă asta. Trebuie să fie cu picioarele pe pământ. Am văzut mulți fotbaliști talentați, care au ajuns la divizia B sau la divizia C. Dar nu cred că se va întâmpla așa ceva la Tavi Popescu”, a spus Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform site-ului Transfermarkt. 
  • 17 meciuri și doar 2 pase decisive a reușit Tavi Popescu în stagiunea actuală la FCSB. 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT