Life

Verdict Raluca Bădulescu. Ce piese nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor în sezonul toamnă-iarnă

Raluca Bădulescu oferă sfaturi prețioase femeilor în legătură cu tendințele în modă în sezonul toamnă-iarnă 2021-2022. Ce se poartă?
29.09.2021 | 18:30
Verdict Raluca Badulescu Ce piese nu trebuie sa lipseasca din garderoba femeilor in sezonul toamnaiarna
Raluca Bădulescu, jurată la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor care vor să fie la curent cu moda în sezonul toamnă-iarnă 2021-2022.

Jurata de la Bravo, ai stil spune că este important ca în alegerea unei ținute potrivite femeile trebuie să țină cont și de cromatică.

ADVERTISEMENT

Fashionista spune că piesa de rezistență în sezonul rece este trenciul. Nuanțele de bej sau fucsia funcționează cel mai bine. Trenciurile pot fi combinate fără probleme cu puloverele groase supradimensionate și cu pantaloni de piele.

Raluca Bădulescu, despre piesa de rezistență a toamnei în materie de haine

„În acest sezon toamnă-iarnă, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă. E, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui.

ADVERTISEMENT

Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia. Oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului.

Trebuie aleasă încălțămintea în funcție de forma trenciului. Dacă nu ne dorim să purtăm cizme cu toc, se poate opta foarte ușor pentru bocanci. În niciun caz, clasicul trenci nu trebuie combinat cu ciocate. Trenciul este greu de dus către zona boho chic”, este propunerea cu care vine Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Raluca le recomandă femeilor să urmărească propunerile designerilor din ultima vreme, mai ales în privința trenciurilor și a puloverelor groase oversize.

Vedeta susține că piesa de rezistență a toamnei este una extrem de versatilă și poate fi purtată de reprezentantele sexului frumos indiferent de vârstă.

ADVERTISEMENT

Blondina, jurată la Bravo, ai stil

„Dacă studiem foarte atent propunerile pe care le lansează în ultima vreme designerii, cred că ne putem face o idee de cât de versatilă este această piesă vestimentară și cât de ușor ne poate trece prin acest sezon friguros”, a completat Raluca.

Raluca Bădulescu poate fi urmărită de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D și sâmbătă de la ora 22:00. Raluca este colegă la masa juraților emisiunii Bravo, ai stil Celebrities cu Maurice Munteanu și Tibi Clenci.

Blondina este una dintre cele mai puternice voci din industria modei de la noi. S-a remarcat dintotdeauna cu stilul ei vestimentar extravagant. Pe lângă hainele luxuriante atent alese, Raluca este atentă și la alegerea perucii, pe care o schimbă destul de des.

 

ADVERTISEMENT