Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“E o minune că trăiți!” Darius Olaru și Andrea Compagno, la un pas de tragedie! Verdictul crunt al medicilor. Exclusiv

Accidentarea suferită de Andrea Compagno și Darius Olaru în Chindia - FCSB 0-2 este una groaznică! Fanatik a aflat în exclusivitate verdictul crunt al medicilor.
12.12.2022 | 11:10
E o minune ca traiti Darius Olaru si Andrea Compagno la un pas de tragedie Verdictul crunt al medicilor Exclusiv
Verdict șocant al medicilor pentru Andrea Compagno și Darius Olaru: „E o minune că trăiesc!”. Când vor mai putea juca pentru FCSB. Exclusiv. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță cu o nouă ediție, la doar câteva ore de la disputarea meciului din etapa a 20-a, Chindia Târgoviște – FCSB, scor 0-2. Victoria roș-albaștrilor a fost umbrită de accidentarea horror pe care au suferit-o Andrea Compagno și Darius Olaru în minutul 3. Jurnalistul FANATIK Cristi Coste a dezvăluit cât de gravă este starea de sănătate a celor doi fotbaliști.

Verdict crunt în cazul accidentării horror pe care au suferit-o Andrea Compagno și Darius Olaru: „E o minune că trăiți!”

FANATIK a aflat în exclusivitate că Andrea Compagno și Darius Olaru nu vor mai juca fotbal în 2022. FCSB mai are de jucat două meciuri în acest an, cu CFR Cluj, pe 15 decembrie, și cu FC Botoșani, pe 19 decembrie.

ADVERTISEMENT

„Din păcate pentru fanii roș-albaștrilor, cei doi nu vor mai juca anul acesta. Accidentările sunt foarte foarte serioase. În principal Olaru. Olaru arată groaznic din ce am vorbit cu oamenii de acolo.

Și să vă aduc informații proaspete direct de la sursă. Primele cuvinte ale medicilor au sunat ceva de genul ‘Este o minune că trăiți!’ Este incredibil ce se putea întâmpla și la ce tragedie se putea ajunge. Cei doi nu vor juca 100% în FCSB – CFR Cluj, de joi.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă va juca Târnovanu după ce s-a accidentat săptămâna trecută, iar locul său a fost luat aseară de Andrei Vlad, dar informațiile FANATIK spun că Andrea Compagno și Darius Olaru au fost aproape de o tragedie.

Sunt informații provenite de la sursă de acolo și mediciile le-au spus ‘E o minune că trăiți!’, atât de grave au fost cele două accidentări”, a spus Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cei doi fotbaliști de la FCSB nu vor mai juca în 2022

Prin urmare, anul 2022 s-a încheiat pentru Andrea Compagno și pentru Darius Olaru. Cele două vedete ale roș-albaștrilor nu vor reveni pe gazon într-un meci oficial al FCSB-ului mai devreme de finalul lunii ianuarie, atunci când vicecampioana are programat meciul de la Sibiu cu Hermannstadt.

După accidentarea suferită pe „Ilie Oană”, Compagno și Olaru au fost schimbați rapid de staff-ul condus de Mihai Pintilii. Ambii au fost transportați de urgență la spital, iar în locul lor au intrat David Miculescu și Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște – FCSB 0-2 s-a jucat în condiții execrabile pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. De suferit au avut nu doar jucătorii lui Pintilii, ci și cei ai lui Toni Petrea, care, în minutul 33, a fost nevoit să îl schimbe pe Daniel Popa. Atacantul s-a lovit la gleznă și i-a cedat locul lui Cooper.

ADVERTISEMENT