Fotbal international

Verdictul lui Diego Simeone: „Messi și Cristiano Ronaldo nu pot juca împreună”. Totuși, cei doi apar într-un video

13.05.2020 | 17:02
Verdictul lui Diego Simeone Messi si Cristiano Ronaldo nu pot juca impreuna Totusi cei doi apar intrun video
ADVERTISEMENT

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a fost întrebat dacă vede posibil ca Lionel Messi și Cristiano Ronaldo să poată juca împreună, în aceeași echipă.

Messi ar fi putut juca lângă Maradona, dar nu lângă CR7

Antrenorul lui Atletico Madrid a introdus în această ecuație și un al treilea personaj, poate mai faimos decât cei doi contemporani, Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă întrebați diferența dintre Messi și Maradona, spun că Leo este o mașină de goluri și Diego reprezintă însăși esența fotbalului. Ar fi putut juca împreună pe teren “.

Toți trei ar fi fost imposibil

„Fotbalul e ca boxul. Messi alături de Cristiano Ronaldo ar fi tare complicat: echipa s-ar găsi cu ʼgăuriʽ pe teren. Întotdeauna spun că dacă unul nu aleargă, este în regulă. Dacă doi nu aleargă, este dificil.

ADVERTISEMENT

Dacă nu o fac trei, cazul în care i-am fi pus pe toți trei în aceeași echipă, devine imposibil să mai speri la ceva de la ei și din meci”.

Conceptul de echipă contează

Conceptul de echipă se separă de individual. „Importantă este atitudinea. Există jucători talentați, dar nu înțeleg cât de important este să te implici pe teren și să fii concentrat. Repet, fotbalul este ca boxul, deoarece trebuie să știi când este timpul să ataci.

ADVERTISEMENT

La Atletico, ne cunoaștem perfect punctele forte și punctele slabe și am văzut provocarea pe Anfield. Știam că putem face rău lui Liverpool și am așteptat momentul potrivit. Când aud că avem noroc, mă gândesc la o echipă campioană europeană care a pierdut prin a primi trei goluri la ea acasă “.

Un clip pe Youtube face totul posibil

Și, totuși, ceea ce Simeone vede că nu ar fi posibil, ca Messi și Cristiano Ronaldo, să joace împreună, a fost realizat de un canal Youtube.

ADVERTISEMENT

Pentru ca acest vis să devină realitate, editorul comunității YouTube a creat un videoclip cu Ronaldo și Messi împreună pe teren, luând și amestecând obiective și jocuri ale celor doi jucători.

ADVERTISEMENT