Fotbal international

Verdictul lui Klopp după înfrângerea cu Napoli: “Am o mare parte din vină”

04.10.2018 | 13:57
Verdictul lui Klopp dupa infrangerea cu Napoli Am o mare parte din vina
ADVERTISEMENT

Liverpool a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Napoli în runda cu numărul 2 din Champions League, golul victoriei fiind înscris de Insigne în minutul 90. Italienii au controlat de la un capăt la altul partida de pe San Paolo și au avut numeroase ocazii. Tehnicianul lui Liverpool a vorbit despre înfrângerea de miercuri și a spus că are mare parte din vină pentru rezultatul negativ.

“Napoli nu ne-a presat atât de mult cum pare. Dacă te uiți la jocul nostru tinzi să crezi că au fost tot timpul peste noi, dar nu este așa. Trebuia să fim mai calmi, să gestionăm mai bine situațiile, dar din păcate nu am făcut-o și nu ne-am creat prea multe șanse. Prima repriză a fost mai OK, dar cea de-a doua nu prea a fost în regulă. Întotdeauna este un semn rău când ajungi să spui că portarul tău a fost cel mai bun jucător din echipă, dar asta s-a întâmplat. Apoi am făcut acea greșeală tactică în ultimul minut și asta a fost problema”, a declarat tehnicianul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp își asumă înfrângerea cu Napoli

Liverpool nu a reușit să trimită nici măcar o dată mingea pe spațiul porții lui Napoli. “Am avut un debut de meci bun, dar apoi nu am reuşit să ne apărăm bine, am lăsat spaţii libere. Ar fi trebuit să fim mult mai calmi, pentru că Napoli nu a pus multă presiune asupra noastră. Ne-am creat puţine ocazii. În plus, nu este uşor să spui că portarul tău a fost cel mai bun jucător al tău. O mare parte din această contraperformanţă este din vina mea. Nu am fost suficient de buni”, a adăugat Jurgen Klopp.

Cormoranii sunt pe locul 2 în Grupa C din Champions League, cu 3 puncte din 2 partide, la egalitate cu PSG. Napoli este lider, cu 4 puncte. Liverpool joacă în etapa a 3-a cu Steaua Roșie Belgrad pe teren propriu, pe 24 octombrie.

ADVERTISEMENT
Tags: