Sport

Verdictul medicilor în cazul lui Andrei Radu! Cât de gravă este accidentarea suferită în Dinamo – Academica Clinceni. Exclusiv

Andrei Radu, fundașul lui Dinamo, a ieșit accidentat la finalul primei reprize din partida Dinamo - Academica Clinceni, 3-1. FANATIK a aflat că fotbalistul „câinilor” a suferit o entorsă la gleznă.
03.08.2021 | 12:13
Verdictul medicilor in cazul lui Andrei Radu Cat de grava este accidentarea suferita in Dinamo  Academica Clinceni Exclusiv
ADVERTISEMENT

Andrei Radu (25 de ani) a fost transferat de Dinamo, în toamna anului trecut, liber de contract, de la CFR Cluj.

Acesta mai are contract până în 2023 cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Verdictul medicilor în cazul lui Andrei Radu

FANATIK a aflat că Andrei Radu a suferit o entorsă la gleznă. Din fericite, pentru Dinamo, accidentarea nu este gravă, iar fundașul nu va lipsi mult timp de pe teren.

ADVERTISEMENT

Andrei Radu s-a accidentat pe finalul primei reprize din partida Dinamo – Academica Clinceni. Astfel că, antrenorul Dario Bonetti a fost nevoit să-l introducă pe Ioan Borcea.

Deian Sorescu, despre problemele de la Dinamo

Deși Dinamo a reușit să se impună în fața Clinceniului, la finalul meciului, Deian Sorescu a avut un discurs tranșant și a atras atenția că situația de la Dinamo este în continuare una precară.

ADVERTISEMENT

„Nu s-a rezolvat mai nimic. Sunt doar discuții și promisiuni că se vor rezolva. Unii jucători au primit restanțele, alții nu. Eu mă număr printre cei care nu le-au primit. Încă sunt probleme.

Nu știu. M-aș bucura să ajut clubul, dacă pot, cu o sumă destul de mare, dar voi vedea (n.r. un eventual transfer). Din câte observ, nu sunt o prioritate. Dar, în fotbal, orice jucător poate fi înlocuit. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt dorit sau nu, o să îmi fac treaba cât pot eu mai bine. Mă doare, dar nu doar pe mine. Mă doare pentru că ar trebui să se facă totul în mod corect, normal. Acum nu știu, e decizia celor din conducere. Nu am vorbit cu nimeni de ceva timp.

Mi s-a făcut milă. A intrat un copil pe teren și m-am gândit că e frumos să îi dau tricoul.

Meritul este al băieților, total. Împreună am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu ar trebui să ne gândim așa departe, la play-off, pentru că suntem la început. Pentru noi obiectivul este rămânerea în prima ligă. Trebuie să fim realiști.

ADVERTISEMENT

La început nimeni nu ne-a dat vreo șansă, dar mă bucur să demonstrăm că se joacă pe teren, nu după vârstă, experiență. Când câștigi e nemaipomenit. Mi-ar plăcea să fie mai multă lume, dar pentru asta ar trebui să jucăm pe un stadion mai mare”, a declarat Deian Sorescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT