Simona Halep

Verdictul specialiștilor pentru meciul Simona Halep – Saisai Zheng: ”Jocul la retur este o amenințare”

02.05.2021 | 16:54
Verdictul specialistilor pentru meciul Simona Halep  Saisai Zheng Jocul la retur este o amenintare
ADVERTISEMENT

Specialiștii au dat verdictul în privința meciului Simona Halep – Saisai Zheng, din turul doi la Mutua Madrid Open și consideră că românca va reuși să acceadă în optimile de finală.

A doua aparție a campioanei noastre pe zgura din capitala Spaniei va avea loc chiar în ziua de Paște, întâlnirea urmând să înceapp în jurul orei 17:30.

ADVERTISEMENT

Halep a debutat perfect în turneul Madrid Open și in turul inaugural a trecut de Sara Sorribes Tormo, cu scorul de 6-0, 7-5.

Specialiștii au analizat partida Simona Halep – Saisai Zheng și au dat verdictul

Astfel, în turul doi al turneului WTA 1000 de la Madrid, va avea loc meciul Simona Halep – Saisai Zheng, iar specialiști au dat verdictul în privința sportivei care va ajunge în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar Halep s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi. Experții de la Sportskeeda sunt de părere că nici de această dată chinezoaica nu va reuși să câștige vreun set.

”Viteza Simonei Halep și defensiva sunt printre cele mai bune din circuit. Românca a găsit de asemenea adâncimea loviturilor și forță în meciul din primul tur cu Sara Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este o amenințare considerabilă pentru adversara ei de azi”, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Chinezoaica, probleme de mental

”Pentru Saisai Zheng, nervii vor reprezenta un aspect foarte important de gestionat. Deși chinezoaica a început meciul cu Linette în forță, ea și-a pierdut apoi cumpătul și a fost nevoită să o ia de la capăt în setul 3”, au mai amintit experții.

La Madrid, Halep a declarat că se simte ca acasă. Este şi normal, pentru că a câştigat competiţia patronată de Ion Ţiriac în două rânduri, 2016 şi 2017 şi a pierdut finalele din 2014, la Maria Şarapova, şi 2019, cu olandeza Kiki Bertens, aceasta fiind şi ultima ediţie care a avut loc, pentru că în 2020 coronavirusul a anulat turneul de la Madrid.

ADVERTISEMENT

Românca se află la al doilea turneu pe zgură la care participă, după ce săptămâna trecută a ajuns până în semifinale la Stuttgart fără a pierde un set până în penultimul act, însă bielorusa Aryna Sabalenka nu i-a lăsat nici o şansă în vreunul din seturi în semifinale.

ADVERTISEMENT
Tags: