Fotbal intern

“Verii” Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, duel în premieră în U Craiova – Hermannstadt. Piți, acid în conferință, “Geană” nu va sta pe bancă: “A uitat, are altele acum”

21.11.2019 | 19:44
Verii Victor Piturca si Eugen Neagoe duel in premiera in U Craiova  Hermannstadt Piti acid in conferinta Geana nu va sta pe banca A uitat are altele acum
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă și Eugen Neagoe se vor întâlni pentru prima dată chiar în acest weekend, în Universitatea Craiova – Hermannstadt. În conferința de presă din această după-amiază, fostul selecționer a fost acid la adresa omologului său, fiind întrebat despre colaborarea din trecut, înainte ca Piți să meargă la arabi.

“Verii” Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, duel în premieră în U Craiova – Hermannstadt

Cunoscuți drept veri, cei doi tehnicieni din Casa Pariurilor Liga 1 au altă relație: Piți este unchiul lui “Geană”. Tatăl lui Neagoe este văr cu Victor Pițurcă, așa că antrenorul Craiovei îi este unchi. Neagoe nu va sta pe bancă la duelul de duminică, fiind suspendat două etape după meciul cu Viitorul.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Hermannstadt a fost secundul lui Victor Pițurcă la echipa națională sau la Craiova, dar a renunțat când acesta a ales să semneze în Arabia Saudită: “Am ales să merg pe drumul meu. I-am comunicat și m-a încurajat să continui pe cont propriu. A fost o onoare să lucrăm împreună, este unul dintre cei mai mari antrenori ai României. Am preluat multe de la el, multă seriozitate, am învățat multe”, a explicat Eugen Neagoe la acea vreme.

Pițurcă, acid în conferință: “A uitat, are altele acum”

Întrebat despre colaborarea cu Eugen Neagoe într-o conferință de presă, Victor Pițurcă a fost destul de acid: “Nu am nicio problemă că nu va fi pe bancă. Este un minus pentru echipa lui, dar mai puțin important acest aspect. Pe mine mă interesează victoria, și Neagoe își dorește foarte mult să câștige. Vreau ca băieții mei să joace de altă manieră, să nu dăm nicio șansă adversarului. A uitat că a fost în stafful meu, a uitat, are altele acum. Ce să citim în jocul lui Hermannstadt? E o echipă care vine și se apără cu toți jucătorii. Va încerca să joace pe contraatac și la fazele fixe”.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă și Eugen Neagoe sunt originari din comuna Orodel, dar din sate diferite. “Geană” s-a născut în satul Cornu, la fel ca o altă mare legendă a Craiovei Maxima, Sorin Cîrțu. Pițurcă și Neagoe au copilărit împreună și, pe lângă faptul că sunt rude, sunt și foarte buni prieteni, în ciuda unor momente mai tensionate din ultimii ani.


(P) Cota BETANO Universitatea Craiova – Hermannstadt: 2,38 pentru “gol Carlos Fortes” – vezi toate cotele aici