News

De ce a fost ucis, de fapt, Emi Pian. Verișorul lui a făcut dezvăluirea momentului

07.08.2020 | 14:35
De ce a fost ucis de fapt Emi Pian Verisorul lui a facut dezvaluirea momentului
Verișorul lui Emi Pian susține că întreg conflictul a pornit de la o glumă. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul morții lui Emi Pian, interlopul ucis cu sânge rece marți dimineață în Sectorul 5 al Capitalei, după un conflict cu un membru al clanului rival. Sătul de toate zvonurile apărute pe marginea acestui incident, George, verișorul celui care a fost liderul Duduienilor, a decis să spună lucrurilor pe nume.

Într-un videoclip publicat pe propriul canal de Youtube, tânărul susține că totul a pornit de la o banală glumă făcută pe seama lui Florin Mototolea de Ciprian Napy din clanul Rinu, în timpul unei partide de poker.

ADVERTISEMENT

Totodată, George Pian le-a mărturisit internauților că viața de interlop s-a schimbat radical de când „Poliția Română e șmecheră” și nu ezită să ia măsuri împotriva celor care încalcă legea. După ani grei în spatele gratiilor, mulți au realizat că trebuie să se orienteze către alte activități.

Verișorul lui Emi Pian vine cu dezvăluiri după moartea liderului Duduienilor

Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?

ADVERTISEMENT

Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a dezvăluit George Pian. Puteți urmări mesajul său în linkul de mai sus.

ADVERTISEMENT

Avocatul clanului Duduianu face lumină în cazul morții lui Emi Pian

Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept.

De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune. Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”, a declarat Cristian Caracoti, avocatul Duduienilor, pentru România TV.

ADVERTISEMENT