Fotbal international

Verona, luată cu asalt la debutul lui Ronaldo! Ce s-a întâmplat în faţa stadionului înainte de meci

18.08.2018 | 18:25
Verona, luată cu asalt la debutul lui Ronaldo! Ce se întâmplă în faţa stadionului

Verona, luată cu asalt la debutul lui Ronaldo! Peste 30.000 de oameni vor fi prezenți la meciul Chievo – Juventus, din prima etapă din Serie A. Cristiano Ronaldo debutează oficial pentru campioana Italiei, iar meciul a trezit un interes enorm în rândul celor care vor să îl vadă în acțiune pe starul lusitan. Autoritățile din Verona au luat măsuri fără precedent pentru a se asigura că totul se va desfășura în bune condiții și au anunțat că vor fi mobilizate inclusiv unități antitero.

UPDATE, 18 august, ora 18:25. Este nebunie la stadionul din Verona, cu o jumătate de oră înainte de Chievo – Juventus. Mii de oameni sunt în jurul stadionului


Chievo Verona – Juventus Torino este meciul de debut al lui Cristiano Ronaldo în tricoul campioanei Italiei. Arena Marc’Antonio Bentegodi va fi luată cu asalt de peste 30.000 de fani, motiv pentru care autoritățile italiene au luat decizia să suplimenteze numărul forțelor de ordine care să asigure buna desfășurare a partidei, dar și măsurile de securitate din preajma stadionului. La partidă sunt așteptați jurnaliști de la publicații online, posturi de televiziune, ziare și posturi de radio, care nu vor să rateze un eveniment de o asemenea importanță în fotbal.

“Este vorba de un eveniment de importanță globală, e normal să fie așa. Am făcut un plan extrem de organizat pentru sâmbătă, cartierul unde se află stadionul va fi asaltat de mii de oameni. Avem prevăzute numeroase măsuri de securitate cu întăriri suplimentare disponibile în caz de nevoie”, a declarat subprefectul Angelo Sidoti, care a precizat că vor fi mobilizate inclusiv unități antitero.

Verona, luată cu asalt la debutul lui Ronaldo

Meciul de sâmbătă va marca debutul oficial al lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. Portughezul a jucat deja în într-un meci de pregătire în compania echipei secunde a clubului. Ronaldo a avut nevoie doar de 8 minute pentru a înscrie pentru campioana Italiei. Atacantul a preluat perfect o pasă lungă şi apoi a plasat mingea fără nicio şansă pentru portarul advers în uralele fanilor aflaţi la meci. După meci, starul portughez a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulțumit fanilor veniți să îl vadă la debut. “O zi emoționantă”, a fost mesajul lui Ronaldo după primul gol marcat în tricoul lui Juventus.

Fostul jucător al Realului a intrat repede în inimile fanilor lui Juve, mai ales că s-a pus serios pe treabă și s-a apucat să învețe limba italiană. După primul gol marcat în tricoul lui Juventus Torino, Ronaldo a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulțumit fanilor veniți să îl vadă la debutul pentru torinezi. “O zi emoţionantă, într-o atmosferă specială care aminteşte istoria victoriilor lui Juve. Mulţumesc tuturor fanilor pentru afecţiune”, a scris lusitanul în limba italiană.

Postarea lui Cristiano Ronaldo a strâns peste 4,7 milioane de aprecieri pe Instagram. “Ce performanță!”, i-a răspuns un fan lui Ronaldo. “Multe goluri vor mai veni în curând”, a scris altul. Fani din toată lumea i-au răspuns portughezului. Mesajul lui Ronaldo a fost însoțit de mai multe fotografii din timpul partidei de duminică. Cristiano Ronaldo a marcat în partida de debut la Juventus, dar meciul a fost abandonat în minutul 70 după ce fanii echipei au pătruns pe teren în tradiţionalul meci dintre formaţia de tineret şi cea de juniori a clubului din Torino.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri