Fotbal international

Se destramă PSG! Vedeta Verratti a cerut să plece! Cu cine se luptă Barca pentru transferul său!

Marco Verratti va fi, în mod cert, una dintre ţintele perioadei de transferuri din vară. Italianul de la PSG este unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ofensivi din Europa şi mai multe cluburi...
22.03.2017 | 13:27
Se destrama PSG Vedeta Verratti a cerut sa plece Cu cine se lupta Barca pentru transferul sau
ADVERTISEMENT

Marco Verratti va fi, în mod cert, una dintre ţintele perioadei de transferuri din vară. Italianul de la PSG este unul dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi ofensivi din Europa şi mai multe cluburi îl doresc, dar un obstacol major este faptul că jucătorul are contract cu francezii până în 2021.

Nu ar fi, în cele din urmă, un impediment major, pentru că PSG ar putea obţine, în cazul în care ar accepta să-i dea drumul, o sumă consistentă de bani, Verratti fiind un jucător scump, atât ca transfer, cât şi ca salariu. La Paris Marco este de cinci ani şi a câştigat atât mulţi bani, cât şi mai multe trofee pe plan intern. Agentul său, Donato di Campli, explică intenţia fotbalistului de a părăsi clubul la care evoluează de cinci ani: ” El vrea trofee importante, în cupele europene şi PSG, cum e acum, nu le poate obţine. Dilema lui este să rămână şi să câştige bani mulţi sau să meargă să câştige cât mai multe trofee”.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că după corecţia de la Barcelona din Ligă lui Verratti i-ar fi cam venit cheful de ducă, sub motivaţia că la actualul său club are şanse mici de a cuceri un trofeu în cupele europene.

Jucătorul ar dori să meargă la un club care să poată aspira cu şanse reale la obţinerea unui trofeu european, în pole position fiind Barcelona, care are nevoie de un jucător creativ la mijloc, după ce Xavi a plecat şi Iniesta e mai mult accidentat. Însă, la pândă stau şi Chelsea sau Bayern Munchen, fără a mai vorbi chiar de compatrioţii săi de la Inter.

ADVERTISEMENT