Fotbal intern

Versiunea lui Florinel Coman despre SMS-ul pe care l-ar fi primit de la Becali: „Vorbesc cu patronul o dată la 3-4 săptămâni”

28.04.2019 | 23:30
Versiunea lui Florinel Coman despre SMSul pe care lar fi primit de la Becali Vorbesc cu patronul o data la 34 saptamani
ADVERTISEMENT

Camerele TV l-au surprins pe Florinel Coman extrem de supărat după ce a fost schimbat de Mihai Teja la meciul terminat la egalitate de FCSB cu Viitorul. Jucătorul nu a vrut să dea mâna cu antrenorul său. Ulterior, GSP a scris că Florinel Coman ar fi primit din greșeală un SMS în vestiar chiar de la Gigi Becali, în care apărea o schimbare pe care ar fi trebuit să o facă Mihai Teja. 

Versiunea lui Florinel Coman despre SMS-ul pe care l-ar fi primit de la Becali

Coman a infirmat subiectul, dar a recunoscut că discută cu patronul la telefon o dată la 3-4 săptămâni. Apoi, atacantul a dezvăluit că în niciun caz nu a fost supărat pe Teja la schimbare, spunând că era supărat doar pe jocul său.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci foarte bun, cu ocazii de ambele părți. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Mai sunt etape, nimic nu este jucat. Ne uităm la meciul Clujului mâine. Să sperăm că o să se încurce CFR și că vom juca în ultima etapă cu titlul pe masă. Eram nervos că nu am reușit să ajut echipa să câștige.

Nu am jucat bine, voiam să fac asta, mai ales că era și ziua mea, jucam împotriva fostei mele echipe. Eram supărat pe mine, am vorbit apoi cu dânsul. Nu e nicio problemă. S-a lămurit situația. Nu am primit niciun SMS. Este o aberație. Nu este nimic adevărat. Nu am primit niciun SMS de la patron. O dată la 3-4 săptămâni mai vorbesc cu el la telefon, e ceva normal” – a spus Florinel Coman la Digisport.

ADVERTISEMENT