Fotbal international

Versiunea lui Torje despre scandalul de la națională: „Dacă nu știi calculele ca jucător, ești pe lângă”

23.11.2018 | 08:12
Versiunea lui Torje despre scandalul de la națională: „Dacă nu știi calculele ca jucător, ești pe lângă”
Versiunea lui Torje despre scandalul de la națională
ADVERTISEMENT

România a învins Muntenegru cu 1-0 și a terminat pe locul 2 grupa din Liga Națiunilor, ratând momentat prezența în play-off-ul competiției, dar și menținerea în cea de-a treia urnă valorică la tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor din preliminariile EURO 2020.

Obiectivul nostru ar fi fost îndeplinit însă dacă tricolorii câștigau la două goluri diferență duelul de la Podgorica, după ce Israel a pierdut la un singur gol jocul din Scoția. După meci însă, Manea, Țucudean și Deac au dezvăluit la interviuri că nimeni nu le-ar fi transmis aceste calcule. La rândul său, selecționerul s-a apărat și a dezvăluit că mesajul a fost transmis, doar că anumiți jucători nu l-au ascultat.

Versiunea lui Torje despre scandalul de la națională

Gabi Torje consideră că principalii vinovați sunt jucătorii, chiar dacă mesajul le-ar fi fost transmis sau nu. Mijlocașul lui Sivas crede că fotbaliștii naționalei trebuiau să se informeze singuri de situația noastră din grupă.

ADVERTISEMENT

Eu cred că jucătorii nu trebuie să fie anunţaţi de nimeni, ei trebuie să ştie ce trebuie să facă pe teren. Eu sunt convins că ştiau cu toţii. Eu cred că Manea s-a pierdut în faţa camerei, cu emoţiile. Nu vreau să cert pe nimeni sau să jignesc. Să nu ştii acest lucru înseamnă că eşti pe lângă fotbal. S-a scris că trebuie să câştigăm la 2 goluri pentru a fi în urna a treia. Indiferent cu cine ar pica România, şanse ar fi destul de mari“, a spus Gabriel Torje la o televiziune de sport.

Îl apară pe Rednic

Gabi Torje îi ia partea lui Mircea Rednic
Gabi Torje îi ia partea lui Mircea Rednic

Torje a vorbit și despre echipa sa de suflet, Dinamo București. Mijlocașul crede că Rednic nu poartă vreo vină pentru căderile fizice din jocul „câinilor”, ci preparatorul fizic.

ADVERTISEMENT

”Nu fac antrenorii pregătirea fizică, preparatorii se ocupă de pregătirea fizică. Pregătirea tehnică şi tactică o fac antrenorii. Dacă tu nu te simţi pregătit ca jucător, stai şi lucrezi în plus. Nu este vina unei singure persoane şi nu se poate da vina pe o singură persoană că nu e echipa pregătită!” – a mai spus Torje.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri