ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Verstappen, cel mai tînăr pilot din ISTORIA Formulei 1! Hamilton e ULUIT: “Ai doar 17 ani? Oh, Doamne…”

Formula 1 începe în acest weekend cu Marele Premiu al Australiei de la Melbourne. În acest sezon, Torro Rosso îl are pe cel mai tînăr pilot din istoria Marelui Circ, Max Verstappen. Prezenţa la...
Autor: Marian Popovici | 12.03.2015 | 09:37
Verstappen, cel mai tînăr pilot din ISTORIA Formulei 1! Hamilton e ULUIT:

Formula 1 începe în acest weekend cu Marele Premiu al Australiei de la Melbourne. În acest sezon, Torro Rosso îl are pe cel mai tînăr pilot din istoria Marelui Circ, Max Verstappen. Prezenţa la start a unui pilot de 17 ani a stîrnit diverse reacţii din partea veteranilor din Formula 1. 

ADVERTISEMENT

Campionului mondial en-titre, Lewis Hamilton, nu îi vine să creadă ce vîrstă are Verstappen: “Ai doar 17 ani? Oh, Doamne. Eu la 17 ani abia semnam primul contract cu McLaren”, i-a spus britanicul lui Max. Noul pilot de la Ferrari, Sebastian Vettel a declarat: “Chiar dacă are 17 ani, nu are nevoie de sfaturi. Sînt sigur că ştie ce are de făcut, altfel nu ar fi fost aici”, a spus Vettel.

Calificările din Marele Premiu al Australiei vor avea loc sîmbătă de la ora 08:00 dimineaţa, ora României. Cursa va avea loc duminică, de la ora 07:00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!