Life

Versurile sfâșietoare pe care Mădălina Manole nu a mai apucat să le cânte, dezvăluite după 10 ani de la moarte

14.07.2020 | 12:08
Versurile sfasietoare pe care Madalina Manole nu a mai apucat sa le cante dezvaluite dupa 10 ani de la moarte
Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mădălina Manole mai avea multe de spus în muzica românească, însă cântăreața a dorit să plece definitiv, lăsând în urmă multă durere acum 10 ani.

Mădălina Manole urma să lanseze o melodie emoționantă: Cum sună versurile

Artista avea o serie de proiecte muzicale care au fost abandonate odată cu sinuciderea ei. Recent, au apărut câteva versuri sfâșietoare ale unei melodii pe care, din păcate, regretata muziciană nu a mai apucat să le cânte.

ADVERTISEMENT

„Nopți și zile, trec prin viață, nici nu știu ce le-a cedat/ Vezi cum oameni rând pe rând au cam plecat/ Mai aștepți o dimineață și te miri cum s-a întâmplat, că doar tu ai mai rămas însingurat/

Pleci cu gândul către umbra celui drag ce te-a iubit, vezi cum clipa încet încet s-a risipit/ Ochii tăi privesc spre ceruri și te-ntrebi neîncentat/ Unde-i umbra celui cald care a plecat”, sunt o parte din versurile neștiute ale cântăreței.

ADVERTISEMENT

Și mai emoționant sună refrenul melodiei care nu a mai apucat să ajungă la urechile fanilor artistei: „Dar eu rămân umbra ta din lumină/ Să mă păstrezi orice ar fi, să mă ai/ O rază doar, dintr-o lacrimă lină/ Te însoțește spre o poartă de rai”.

S-a sinucis cu substanța Furadan chiar de ziua ei

Mădălina Manole s-a sinucis în urmă cu fix 10 ani, chiar de ziua ei de naștere. Interpreta unor șlagăre care nu vor fi uitate niciodată se confrunta cu o depresie severă în ultimii ani din viața ei.

ADVERTISEMENT

Muziciana a consumat Furadan, o substanță toxică pe care i-a achiziționat-o chiar un fan.

O bună perioadă de vreme s-a speculat că vedeta ar fi fost ucisă, iar cel spre care au arătat mulți cu degetul era chiar fostul ei soț, Petru Mircea, cel care a devenit și mamă și tată pentru băiețelul lăsat în urmă de artistă.

An de an la această dată colegii de breaslă și fanii Mădălinei își amintesc de fata cu părul de foc, pentru mulți fiind greu de crezut chiar și în ziua de azi că acum le cântă îngerilor, undeva acolo sus.

ADVERTISEMENT