News

Veste BOMBĂ! Simona Gherghe, dată în judecată

In luna octombrie, Simona Gherghe a abordat in emisiunea ei drama lui Codrin, un pusti care a facut ciroza hepatica dupa ce un medic i-a prescris gresit mai multe medicamente....
17.12.2014 | 18:28

In luna octombrie, Simona Gherghe a abordat in emisiunea ei drama lui Codrin, un pusti care a facut ciroza hepatica dupa ce un medic i-a prescris gresit mai multe medicamente.

1

Acum doua luni, Simona Gherghe a dezbatut in emisiunea ei cazul cutremurator al lui Codrin, un copil de 8 ani, despre care mama lui sustine ca s-a imbolnavit de ciroza hepatica acum 4 ani dupa ce un medic pediatru i-a prescris gresit mai multe medicamente.

2

In platou a fost invitata chiar mama baiatului, Catalina Preda, care l-a desfiintat pe doctorul Gabi Simiciuc, pe care-l considera responsabil de suferinta fiului, intrat la un moment dat si in coma: “Am mers la medicul pediatru care ne-a spus ca baietelul are ficatul plin de viermisori. M-am uitat la sotul meu, dupa care i-am spus medicului ca viermisorii sunt in intestin, nu in ficat. Mi-a dat o fiola cu antibiotic, desi eu i-am spus ca este alergic la medicament. Atunci, medicul mi-a spus că a dat la foarte multi copiii si nu o fi al meu mai breaz. La scurt timp după ce i-am dat siropul, au inceput sa-i apara bubite, sa i se umfle buzele… L-am dus la Urgenta, apoi l-am luat si am plecat cu el la spital la Iasi, unde medicii l-au bagat de urgenta pe tratament pentru ciroza. (…) Apoi, la Fundeni, ne-au confirmat faptul ca ciroza a debutat in urma administrarii acelui medicament dat de medicul pediatru”, a povestit mama lui Codrin in fata Simonei Gherghe.

3

Desi in respectiva emisiune a fost gazduit si punctul de vedere al medicului acuzat – “Copilul era tratat dupa ureche, nu am nici o treaba si nici o vina in acest caz” -, Gabi Simiciuc a actionat-o in judecata pe Simona Gherghe, pe mama baiatului bolnav si postul tv care a realizat show-ul!

4

Pe 12 decembrie, medicul a deschis actiunea la Tribunalul Vaslui, intentionand sa ceara despagubiri mari pentru prejudiciul de imagine suferit: “Am dat-o in judecata pentru denigrare, asa e. Nu va pot spune ce despagubiri ii cer, trebuie sa ma consult cu avocatul meu”, ne-a declarat medicul barladean.

sursa: spynews.ro