Fotbal international

Veste bună înainte de meciurile naționalei! Ionuț Radu, în locul lui Handanovic la Inter

17.03.2021 | 22:20
Veste buna inainte de meciurile nationalei Ionut Radu in locul lui Handanovic la Inter
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu nu a mai jucat de peste un an, însă șansa i-a surâs, iar ghinionul lui Samir Handanovic, titularul lui Inter, care s-a îmbolnăvit de COVID-19, se transformă în momentul revenirii pentru portarul român.

Ionuț Radu a fost împrumutat în sezonul trecut de Inter la Genoa și la Parma, însă în vară, „nerazzurrii” au decis să-l păstreze în lotul pentru sezonul 2020-2021, ca rezervă a lui Handanovic.

ADVERTISEMENT

Ionuț Radu ar reveni într-un moment important, și anume un meci cu Sassuolo, partidă care o poate aduce pe Inter din ce în ce mai aproape de titlul în Serie A, care ar pune capăt dominației lui Juventus.

Ionuț Radu poate reveni pe teren în următorul meci al lui Inter

Ionuț Radu ar putea reveni pe teren la duelul dintre Inter Milano și Sassuolo, după ce Samir Handanovic s-a infectat cu COVID-19 și va fi indisponibil pentru următorul meci al formației lui Antonio Conte.

ADVERTISEMENT

Este o veste bună și pentru naționala mare a României, acolo unde Ionuț Radu a fost selecționat pentru meciurile pe care „tricolorii” le vor juca împotriva Germaniei, Macedoniei de Nord și Armeniei.

Ionuț Radu nu a apărat niciun minut în actualul sezon pentru Inter, nici măcar în partidele din Cupa Italiei, ci doar în câteva meciuri amicale ale formației sale.

ADVERTISEMENT
  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com

De când nu a mai jucat Ionuț Radu un meci oficial de fotbal

Ionuț Radu nu a mai jucat un meci oficial de fotbal din sezonul trecut, când evolua la Genoa. A urmat apoi un împrumut la Parma, însă nu a jucat niciun minut pentru formația la care acum evoluează alți doi români, Mihăilă și Man.

Ultimul meci jucat de Ionuț Radu:

  • Torino – Genoa 2-1 (120 de minute, meci din Cupa Italiei)

Ionuț Radu a prins câte două reprize, în două amicale pe care Inter le-a jucat în vară, fără să primească gol, dar nici adversarii nu au emis pretenții prea mari:

ADVERTISEMENT
  • Inter – Lugano 5-0 (a jucat 45 de minute)
  • Inter – Pisa 7-0 (a jucat 45 de minute)
Tags: