Veste bună pentru Astra: “Avem promisiuni că se vor rezolva problemele cu banii!

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
14/08/2016, 08:53
Veste bună pentru Astra: “Avem promisiuni că se vor rezolva problemele cu banii!

Cristian Petre, antrenorul secund al giurgiuvenilor, a declarat că problemele financiare pe care echipă le are în acest moment se vor rezolva zilele următoare.

“E destul de greu să-i ţin locul lui Şumudică. De data asta am fost mult mai bine organizaţi. Bine că am spart gheaţa în etapa a patra.

Toată săptămîna am vorbit cu Şumudică despre problemele financiare. Pînă miercuri avem promisiuni că se vor rezolva problemele cu banii, cel puţin o parte din ele”, a spus Petre.

Petre a ajuns să îi pregătească pe jucătorii Astrei după ce Mariu Şumudică a fost suspendat din funcţie din cauza pariuri.

Ştirea MOMENTULUI

Accidentarea lui Dragoş Nedelcu e serioasă! E obligat să joace cu mască. Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×