News

Veste bună pentru bucureşteni! Pot primi bani pentru achiziţionare de ochelari pentru copii. Ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a obţine sprijinul financiar

14.05.2020 | 16:40
Veste buna pentru bucuresteni Pot primi bani pentru achizitionare de ochelari pentru copii Ce conditii trebuie indeplinite pentru a obtine sprijinul financiar
ADVERTISEMENT

Primăria Capitalei a anunțat lansarea unui program prin care bucureştenii pot primi bani pentru achiziţionare de ochelari pentru copii.

Bucureştenii pot primi bani pentru achiziţionare de ochelari pentru copii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat pe pagina de Facebook că 4.000 de copii din Bucureşti vor primi bani pentru achiziţionarea unei perechi de ochelari de vedere.

ADVERTISEMENT

”4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari. Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, lansează luni, 18 mai, proiectul ‘CLAR – pentru COPII’”, a scris Firea.

4.000 de copii din București vor beneficia de un sprijin de 500 de lei pentru achiziționarea unei perechi de ochelari….

Posted by Gabriela Firea on Thursday, May 14, 2020

Înscrierile încep pe 18 mai și se desfășoară online, pe site-ul dedicat proiectului – http://clar.assmb.ro (la Secțiunea ”Înscriere în proiect”). Tot pe site-ul ASSMB se află lista cu unitățile afiliate proiectului, regulamentul, documente-tip și alte detalii utile pentru înscriere.

ADVERTISEMENT

”Valoarea totală a proiectului este de două milioane lei”

”Vor beneficia de acest proiect copiii cu vârsta de până la 17 ani cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul București, obținută cu cel puțin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare în cadrul proiectului”, a notat Firea.

Primarul Capitalei a precizat că pentru a se putea înscrie în acest proiect, solicitanții trebuie să aibă recomandare medicală de la oftalmolog. Proiectul se va derula în perioada 2020-2021 şi are ca obiectiv remedierea problemelor de vedere în rândul copiilor.

ADVERTISEMENT

”Proiectul ‘CLAR – pentru COPII’ a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului General al Municipiului București nr. 57/14.02.2020, iar valoarea totală a acestuia este de două milioane lei”, a menționat Firea.

Gabriela Firea a anunțat că începând cu 15 mai, atunci când se va încheia starea de urgență, se vor redeschide toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, dar și cimitirele din București.

ADVERTISEMENT

Primarul General al Bucureștiului a declarat că vor fi testați 11.000 de bucureșteni cu două tipuri de teste menite să afle persoanele care au fost bolnave de coronavirus, dar și cele care sunt în prezent infectate cu COVID-19.

ADVERTISEMENT