News

Veste bună pentru cei care au cont la CEC Bank. Ce pot face cu cardul până la finalul verii

Veste bună pentru românii care au cont la CEC Bank. Până la finalul verii, aceștia pot apela la cardul VISA Multicurrency.
07.07.2024 | 17:48
Veste buna pentru cei care au cont la CEC Bank Ce pot face cu cardul pana la finalul verii
Veste bună pentru cei care au cont la CEC Bank. Sursa foto: Brandient
ADVERTISEMENT

Sezonul vacanțelor a început, iar majoritatea românilor și-au pregătit deja bagajele. Însă, cum orice vacanță costă, pe lângă bagaje și cheful de ducă aceștia trebuie să își aloce și un buget.

Unde își vor petrece românii vacanța și ce buget alocă pentru ea

Anul acesta, 66% dintre români spun că își vor petrece concediul în România, iar 1 din 4 au menționat că bugetul alocat pentru vacanță variază între 1.000 – 3.000 lei, arată datele celui mai recent sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 10,5% dintre cei care au participat la acest sondaj au menționat că vor aloca sub 1.000 lei, asta în timp de aproape 26% au dezvăluit că vor avea la dispoziție între 1.000 – 3.000 lei.

Un buget alocat pentru vacanță între 3.000 – 6.000 lei, au 21% dintre respondenți și doar 14% și-au programat între 6.000 – 10.000 lei.

ADVERTISEMENT

Foarte important de precizat este faptul că puțin peste 7% dintre românii care au participat la sondajul CEC Bank au spus că intenționează să cheltuiască în vacanță peste 10.000 lei.

Din cei 66% dintre românii că își vor petrece concediul în România, peste 32%% spun că vor merge la mare, 27% la munte, iar aproape 7% la rude sau la țară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, peste 31% dintre cei care au participat la sondaj afirmă că își vor petrece vacanța în diverse destinații din afara țării.

Majoritatea românilor se ocupă personal de rezervările pentru vacanță

Potrivit sondajului, 81% dintre români se vor ocupa personal de rezervările pentru vacanță, în timp ce aproximativ 19% dintre ei spun că apelează la serviciile unei agenții de turism.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 38% dintre români susțin că anul acesta vor merge în vacanță doar 3 – 4 zile, circa 40% -7 zile, 12% -10 zile, iar puțin peste 6% vor petrece 14 zile sau chiar mai mult.

13,5% dintre români spun că principalul motiv pentru care merg în vacanță este vizitarea obiectivelor turistice, în timp ce mai puțin de 1% declară că merg pentru cumpărături.

Peste 42% dintre respondenți afirmă că își cumpără biletele online în timp ce aproape 58% spun că nu fac acest lucru și preferă să le achiziționeze direct de la casele de bilete.

Veste bună pentru cei care au cont la CEC Bank

Românii care au cont la CEC Bank și intenționează să meargă în vacanță vara aceasta trebuie să știe că pentru plata cu cardul spre orice destinație ei pot apela la cardul VISA Multicurrency.Aceasta le va oferi acces direct la conturi în zece valute.

Totodată, reprezentanții instituției spun că cheltuielile prilejuite de concediu pot fi plătite cu cardul de credit de la CEC Bank în până la 24 rate lunare fără dobândă, la orice comerciant din lume.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!