Fotbal international

Veste bună pentru CFR Cluj! Anunţul făcut de AS Roma înainte de meciul din Europa League

02.11.2020 | 16:39
Veste buna pentru CFR Cluj Anuntul facut de AS Roma inainte de meciul din Europa League
ADVERTISEMENT

Campioana României a primit o veste bună înainte de cel mai dificil duel din grupele Europa League. AS Roma, echipa favorită a grupei, a spus că principalul ei obiectiv este campionatul Italiei unde vrea să termine cel puțin pe un loc de Liga Campionilor. 

Meciul dintre AS Roma și CFR Cluj din etapa a treia a grupelor Europa League va putea fi văzut pe postul Digi Sport 1, joi, cu începere de la ora 19:55.

ADVERTISEMENT

AS Roma se află acum pe poziția a 7-a în campionatul Italiei după ce a câștigat ”acasă” contra celor de la Fiorentina, cu 2-0. Echipa din capitala Italiei a fost învinsă doar în prima rundă când a pierdut la masa verde pentru o eroare organizatorică.

Principalul obiectiv al Romei în acest sezon

De atunci, Roma are patru succese și trei remize în toate competițiile. La sfârșitul partidei disputate pe Olimpico, tehnicianul Paulo Fonseca, a spus ce obiective are echipa sa în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

“Echipa a jucat bine împotriva unui adversar puternic. Am fost solizi în apărare şi am ieşit repede pe contraatac. Vom lua meci cu meci. Obiectivul este să obţinem mai mult decât în sezonul precedent, adică să ne calificăm pentru grupele Ligii Campionilor.

Este important să rămânem echilibraţi şi concentraţi, să menţinem spiritul de echipă pe care l-am văzut astăzi pe teren. Echipa arată mai bine, e pe un trend ascendent. Ne vom lupta şi pentru ‘Scudetto’, dar vrem în Liga Campionilor”, a spus Fonseca pentru cei de la sport.sky.it.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj e liderul grupei

Ardelenii sunt pe primul loc al grupei din cea de-a doua competiție europeană, cu patru puncte strânse după primele două runde, la egalitate cu echipa din Italia, însă cu un golaveraj mai bun. Young Boys și CSKA Sofia se află pe ultimele două locuri, cele două formații au un punct.

Vestea că romanii sunt preocupați mai mult de Serie A decât de Europa League este una dintre puținele bune de la CFR Cluj din ultimul timp. După eșecul din Liga 1 cu cei de la Gaz Metan Mediaș, a ntrenorul CFR-ului a spus că va pleca de la echipă după partida cu Roma.

ADVERTISEMENT

“Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc”, a declarat Dan Petrescu.  CFR-ul nu vrea să se prezinte la jocul din campionat cu FC Argeș. 

ADVERTISEMENT