Veste bună pentru Cristi Borcea. Ce au decis judecătorii Tribunalului Bucureşti!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
21/08/2016, 10:46
Veste bună pentru Cristi Borcea. Ce au decis judecătorii Tribunalului Bucureşti!

După mai bine de doi ani de cînd se află în spatele gratiilor fostul acţionar al lui Dinamo Cristi Borcea a avut în sfîrşit parte de o veste bună.

Aflat la închisoarea de la Poarta Albă, acolo unde îşi ispăşeşte condamnarea primită de 6 ani şi patru luni, în urma finalizării dosarului “Transferurilor” Cristi Borcea a avut un sfîrşit de săptămînă foarte bun. După ce a fost vizitat la penitenciar de Valentina Pelinel, fostul acţionar al lui Dinamo a fost anunţat şi de o nouă decizie care s-a luat în favoarea sa.

Ei bine, FANATIK.RO a aflat că Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis în sfîrşit să îi ridice sechestrul lui Cristi Borcea pus de către procurorii DNA, pe vila sa în valoare de 1 milion de euro pe care o deţine împreună cu fosta sa soţie Mihaela. Hotărîrea respectivă s-a luat după ce s-a constatat că finul lui Gigi Becali a achitat o mare parte din prejudiciu.

Mihaela Borcea a contestat la Tribunalul Bucureşti decizia procurorlor în legătură cu sechestrul pus pe vila respectivă, iar judecătorii i-au dat cîştig de cauză.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×