Veste bună pentru Cristi Borcea. Ce au decis judecătorii Tribunalului Bucureşti!

După mai bine de doi ani de cînd se află în spatele gratiilor fostul acţionar al lui Dinamo Cristi Borcea a avut în sfîrşit parte de o veste bună.

Aflat la închisoarea de la Poarta Albă, acolo unde îşi ispăşeşte condamnarea primită de 6 ani şi patru luni, în urma finalizării dosarului "Transferurilor" Cristi Borcea a avut un sfîrşit de săptămînă foarte bun. După ce a fost vizitat la penitenciar de Valentina Pelinel, fostul acţionar al lui Dinamo a fost anunţat şi de o nouă decizie care s-a luat în favoarea sa.

Ei bine, FANATIK.RO a aflat că Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis în sfîrşit să îi ridice sechestrul lui Cristi Borcea pus de către procurorii DNA, pe vila sa în valoare de 1 milion de euro pe care o deţine împreună cu fosta sa soţie Mihaela. Hotărîrea respectivă s-a luat după ce s-a constatat că finul lui Gigi Becali a achitat o mare parte din prejudiciu.

Mihaela Borcea a contestat la Tribunalul Bucureşti decizia procurorlor în legătură cu sechestrul pus pe vila respectivă, iar judecătorii i-au dat cîştig de cauză.