Sport

Veste bună pentru Denis Alibec înainte de ”finala” Farul – FCSB. Ce distincție a primit atacantul lui Gică Hagi

Denis Alibec va lipsi de la meciul sezonului Farul - FCSB din cauza unei suspendări, însă atacantul constănțenilor s-a putut consola cu o distincție importantă.
18.05.2023 | 21:05
Veste buna pentru Denis Alibec inainte de finala Farul  FCSB Ce distinctie a primit atacantul lui Gica Hagi
Denis Alibec va lipsi de la meciul sezonului Farul - FCSB din cauza unei suspendări, însă atacantul constănțenilor s-a putut consola cu o distincție importantă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După gestul necugetat care i-a adus eliminarea în partida cu Universitatea Craiova, cel mai important fotbalist al lui Gică Hagi a fost suspendat pentru două jocuri și nu va mai putea evolua în finalul acestui sezon.

Denis Alibec, cetățean de onoare al orașului Mangalia înainte de Farul – FCSB

Cu doar trei zile înainte de întâlnirea Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, în care ”marinarii” pot câștiga titlul dacă se impun, Denis Alibec  a devenit cetăţean de onoare al orașului Mangalia.

ADVERTISEMENT

”Internaționalul Denis Alibec a devenit astăzi cetățean de onoare al orașului Mangalia, acolo unde s-a născut și unde a început și fotbalul. Initiațiva acestui proiect, care a fost votat în ședința de astăzi a Consiliului Local din Mangalia, i-a aparținut consilierului local Neculai Tănasă, care este și vicepreședinte al Academiei Hagi!

Denis Alibec este cel mai important fotbalist născut la Mangalia și totodată unul dintre cei mai importanți sportivi ai județului Constanța. În proiectul inițiat de consilierul Neculai Tănasă au fost reamintite o parte din performanțele realizate până acum în carieră de Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Acesta are 29 de selecții în naționala României, este cel mai bun fotbalist român al anului în 2016 și a câștigat două titluri de campion al României până în prezent”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului Farul.

Alibec a primit amenințări după eliminarea de la Craiova

Mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, a vorbit cu ochii în lacrimi la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre cât de afectat este fiul ei de această situaţie, spunând că atacantul a primit mesaje de ameninţare că a luat bani de la Gigi Becali să ofere titlul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a negat ferm acuzațiile aduse lui Denis Alibec, potrivit cărora, atacantul ar fi vrut intenționat să rateze derby-ul Farului cu FCSB. Omul de afaceri a mai spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că dacă jucătorul ar fi făcut un astfel de gest la echipa sa l-ar fi dat afară imediat.

Gică Hagi consideră că Farul se va descurca și fără Denis Alibec, amintind de victoria obținută împotriva CFR-ului, când atacantul a fost indisponibil. În plus, ”Regele” este de părere că atacantul său a primit mult prea ușor cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica nu și-a ascuns dezamăgirea față de cartonașul roșu primit de Alibec, dar pe de altă parte a înțeles gestul jucătorului.

ADVERTISEMENT