Fotbal intern

Veste bună pentru Dinamo! A fost prelungit contractul cu un sponsor important

07.04.2021 | 17:22
Veste buna pentru Dinamo A fost prelungit contractul cu un sponsor important
ADVERTISEMENT

Încă o veste bună pentru Dinamo, după ce unul dintre cei mai importanți sponsori a prelungit contractul cu formația din Ștefan cel Mare.

Dinamo își consolidează parteneriatele cu sponsorii. Zilele trecute, Mario Nicolae a dezvăluit pentru FANATIK că banii pentru testele COVID vor fi acoperiți de către un partener, în timp ce suporterii din programul DDB au reușit să achite datorii de 1,2 milioane de euro pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

ComputerLand, compania deținută de Nicolae Badea, fostul președinte al clubului, a prelungit contractul cu „alb-roșiii” scandent la 30 mai 2021, cu încă un an, ambele părți având posibilitatea să extindă ulterior înțelegerea.

Dinamo a extins cu un an înțelegerea cu ComputerLand România, compania lui Nicolae Badea

Dinamo București a anunțat printr-un comunicat oficial postat pe pagina de Facebook a clubului că unul dintre cei mai importanți sponsori ai echipei a prelungit contractul până la data de 30 mai 2022: „Suntem bucuroși să anunțăm prelungirea contractului cu unul dintre cei mai importanți parteneri ai clubului nostru”.

ADVERTISEMENT

ComputerLand este una dintre cele mai prestigioase companii românești din domeniul IT, fondată în 1991 și care este deținută de fostul acționar și președinte al clubului Dinamo, Nicolae Badea: „Dincolo de notorietate în România, ComputerLand reprezintă garanția succesului în această lume a tehnologiei și suntem convinși că vom reuși, susținuți de partenerul nostru, să reclădim performanța sportivă”, se mai notează în același comunicat.

Noua înțelegere este cea mai bună dovadă că Nicolae Badea încearcă în continuare să ajute clubul din postura de sponsor și apropiat al echipei, chiar dacă omul de afaceri nu mai are nicio legătură oficială.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu: „Suporterii dinamoviști merită un club puternic!”

Președintele lui Dinamo București, Constantin Eftimescu, a fost primul oficial al clubului care a reacționat în urma acestei vești: „Parteneriatul dintre Dinamo și ComputerLand a fost semnat până la 31 mai 2022, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți. Suporterii dinamoviști merită un club puternic!”, a spus încântat oficialul dinamovist.

ComputerLand România susține Dinamo București

București, 07 aprilie 2021. Clubul Dinamo București anunță prelungirea…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 7 aprilie 2021

Contactat de FANATIK, președintele lui Dinamo a declarat că speră ca acest parteneriat să atragă și alți sponsori la echipă, mai ales că e nevoie de acest lucru mai mult ca oricând: „E important pentru Dinamo! Așteptăm și pe viitorii sponsori!”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, fosta mare glorie a „câinilor” consideră că Dinamo are în primul rând nevoie de sponsori importanți, ci nu de un număr foarte mare de parteneri: „Nu sperăm să fie cât mai mulți, ci puțini și buni. Contează mult pentru Dinamo acest lucru”, a spus Constantin Eftimescu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT