Sport

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Dennis Man a revenit la antrenamentele Parmei: „Ar putea fi din nou disponibil”

Dennis Man (24 de ani), atacantul lui AC Parma, ar putea reveni la „cruciați” după accidentare, la meciul din campionat împotriva lui Como.
28.10.2022 | 18:29
Veste buna pentru Edi Iordanescu Dennis Man a revenit la antrenamentele Parmei Ar putea fi din nou disponibil
Dennis Man este cotat la 6.500.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost una dintre cele mai importante absențe ale lui Edi Iordănescu de la echipa națională, însă jucătorul Parmei ar putea reveni în scurt timp pe gazon.

Dennis Man ar putea reveni la Parma în meciul împotriva lui Como

Dennis Man a lipsit de la ultimele două meciuri cu Reggina și Sudtirol, însă atacantul evaluat la 6,5 milioane de euro e aproape refăcut.

ADVERTISEMENT

„Revenirea lui Dennis Man se apropie din ce în ce mai mult. Mai mult, fotbalistul ofensiv român a dat un indiciu și a postat pe Instagram o fotografie de la antrenamente alături de colegii săi”.

Chiar dacă nu va fi titular, jucătorul român ar putea intra pe teren în repriza a doua: „După două săptămâni, Man ar putea fi din nou disponibil, cel puțin pentru bancă, la meciul de sâmbătă cu Como”, au mai scris cei de la Parma Live.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este jucătorul cu cele mai multe driblinguri în Serie B

Fostul jucător al FCSB dorit și de AC Milan a avut un început de sezon excelent, fiind fotbalistul cu cele mai multe driblinguri din Serie B, conform sursei citate.

„Vazquez și Man sunt jucătorii cu cele mai multe driblinguri din Serie B”, au titrat italienii, care au adăugat: „Deși nu a marcat în acest sezon, fazele ofensive ale Parmei trec pe la Franco Vazquez.

ADVERTISEMENT

Cifrele confirmă personalitatea acestuia, care în ultimul meci a fost jucătorul cu cele mai multe driblinguri, nu mai puțin de 8.

În acest început de sezon, Vasquez a fost jucătorul cu cele mai multe driblinguri din campionat, alături de coechipierul Dennis Man. 19 driblinguri reușite au cei doi în acest start din Serie B, demonstrând că Parma are din ce în ce mai multă imaginație”.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, mesaj de susținere pentru Edi Iordănescu: „Eu sper să rămână”

Dennis Man a vorbit pentru as.ro după meciul cu Bosnia despre următoarea campanie de calificare și speră că Edi Iordănescu va rămâne cât mai mult timp pe banca echipei naționale: „Mă bucur foarte mult când înscriu, este job-ul meu să ajut echipa pe faza ofensivă. Din păcate am retrogradat, dar trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci şi în următoarele acţiuni să punem în practică şi să fim încrezători în continuare.

Mister ne-a felicitat pentru joc, ne-a transmis să fim responsabili la echipele de club, să venim sănătoşi de acolo şi să dăm totul. Eu sper să rămână, nu sunt eu în măsură să răspund. Mai avem mult de muncă şi sperăm că va fi aşa.

Este alături de noi. Ne-a transmis că are încredere în noi. A fost o perioadă dificilă, dar cred că împreună, ca grup, putem trece peste. Trebuie să pregătim acţiunile ce urmează, să dăm totul pentru acest tricou. Vom da totul să mergem la EURO, ne dorim şi noi acest lucru. Suntem conştienţi că urmează o perioadă grea”, a mai spus jucătorul.

ADVERTISEMENT