Life

Veste bună pentru fanii lui Culiță Sterp. Ce cadou le-a făcut artistul în Ajunul Crăciunului

24.12.2020 | 14:26
Veste buna pentru fanii lui Culita Sterp Ce cadou lea facut artistul in Ajunul Craciunului
Veste bună pentru fanii lui Culiță Sterp. Ce cadou le-a făcut artistul în Ajunul Crăciunului Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii lui Culiță Sterp au primit o veste bună în Ajunul Crăciunului. Artistul le-a făcut un cadou celor care-i apreciază muzica și a lansat o nouă melodie.

Anunțul a fost făcut chiar de solist pe contul oficial de Instagram, iar admiratorii acestuia au reacționat cu repeziciune și entuziasm la aflarea acestei vești.

ADVERTISEMENT

„Dragoste și ură” este acum pe Youtube!” a  anunțat cântărețul lângă o serie de fotografii în care apare alături de cea care cântă cu el acestă nouă melodie, Ella Tina.

Veste bună pentru fanii lui Culiță Sterp. Artistul a lansat o nouă melodie chiar în Ajunul Crăciunului.

Culiță Sterp și Tina Ella
Culiță Sterp anunță lansarea unei noi piese
Sursa foto: Instagram

„Dragoste și ură” a fost lansată pe YouTube cu aproximativ o oră în urmă și deja are peste 37.000 de vizualizări, iar reacțiile celor ce au ascultat-o au fost printre cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-au arătat plăcut surprinsi de noua colaborare a artistului și au lăudat prestațiile celor doi artiști. „Felicitări, Danezu pentru piesă! Felicitări, Culiță și Ella! aveți voci superbe, în special Ella! O piesă cu adevărat reușită și foarte așteptată vă ador o echipă minunată!”, „Doamne, ați făcut ziua de azi, pentru mine, cea mai frumoasă  zi! Felicitări! Sărbători fericite!”

„Hai în trending ! ? O piesă deosebită , exact ca vocea ta. ❤️Ce fain ritm are și ce versuri și cât de bine sună”, sunt doar câteva dintre comantariile celor ce au ascultat piesa.

ADVERTISEMENT

Nu este singura veste bună pe care artistul le-a dat-o recent admiratorilor săi. De curând, acesta și-a anunțat prezența la „Survivor România”, alăturându-se unor alte nume celebre ca Alexandra Stan, Amna, Costi Ioniță, Cătălin Morosanu, Cosmin Stanciu, Roxana Nemeș, Zannidache și Ana Porgras.

În plus, cu ocazia sărbătorilor, Culiță Sterp și-a adus aminte și de perioada grea prin care trece omenirea, dar și de oamenii care sunt mai greu încercați în aceste zile, cadrele sanitare și bolnavii infectați cu SARS – CoV – 2.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a făcut o surpriză pacienților și angajaților Spitalului Județean Timișoara și a mers să le colinde. Gestul său este unul nobil și a fost foarte apreciat de cei prezenți la concertul din curtea instituției sanitare

ADVERTISEMENT