Foto. Acoperiş tras pentru FCSB - Lazio. Radu a inspectat gazonul

steaua, fcsb, fcsb-lazio, bilete fcsb-lazio

Zeci de mii de stelişti vor fi mâine la meciul dintre Steaua şi Lazio, partidă care se va disputa de la ora 22:05. Confruntarea din Europa League se va disputa cu acoperişul tras.

Update, ora 21:00. Jucătorii lui Lazio au petrecut aproape o oră la Arena Naţională pentru a inspecta gazonul pe care vor juca joi seara contra lui FCSB. Italienii au întâmpinat mici probleme din cauza temperaturii scăzute, dar au apelat la ceaiuri calde pentru a se încălzi. 

Dacă Lukaku a fost uimit când a păşit pe Arena Natională, colegul său Patricio Gabarron Gil nu a fost încântat de starea gazonului, deşi acesta era în condiţii excelente. “Nu îmi place! E alunecos”, le-a spus coechipierilor săi.


Update, ora 20:12. Jucătorii lui Lazio sunt pe gazonul de pe Arena Naţională. Printre ei este şi fundaşul Ştefan Radu, care a revenit acasă. 


UPDATE. 19:51. Organizatorii au tras acoperişul pe Arena Naţională înainte de Steaua - Lazio pentru a proteja suprafaţa de joc de ploaia torenţială din Bucureşti. Gazonul se prezintă într-o stare foarte bună cu 24 de ore înainte de meci. VEZI FOTO ÎN GALERIE 


UPDATE 19:08. Oficialii UEFA au ajuns la Bucureşti şi inspectează gazonul de pe Arena Naţională. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO 


UPDATE 18:30. Ploaia torenţială din Bucureşti le-a dat bătăi de cap organizatorilor. Astfel, acoperişul de pe Naţional Arena a fost tras pentru ca gazonul să fie în stare bună la duelul dintre FCSB-Lazio Roma. De asemenea, cei care se ocupă de gazon au montat un aparat de fotosinteză pentru întreţinerea ierbii. VEZI GALERIE FOTO 


Astfel, pentru a sări în ajutorul fanilor organizatorii au făcut posibil să le ofere condiţii decente pentru a urmări partida dintre Steaua şi Lazio, din preliminariile Europa League. VEZI POSTAREA MAI JOS

Într-o postare pe facebook, clubul a anunţat că Naţional Arena va fi acoperit , porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 20:00 iar RATB va prelungi programul de operare până când vor fi transportaţi toţi spectatorii care vor asista la partidă. 

Casele de bilete deschise şi înaintea meciului Steaua-Lazio

Fanii care nu au apucat încă să îşi cumpere un tichet vor putea merge la casele de bilete şi înaintea partidei, între orele 10:00 şi 22:05. Până la această oră s-au cumpărat 30.000 de bilete pentru partida din şaisprezecimile Europa League. 

Preţurile biletelor la Steaua-Lazio sunt următoarele: 

PELUZA 1 - INEL 1 - 40 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 3 - 50 LEI
TRIBUNA 2 - INEL 1 PERIFERIC - 60 LEI
TRIBUNA 1 - INEL 2 - 70 LEI
VIP 3 - 300 LEI
VIP 2 - 350 LEI
VIP 1 - 400 LEI