Sport

Veste bună pentru FC U Craiova: „Până pe 15 ianuarie se ridică interdicția la transferuri!”. Exclusiv

Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre interdicția la transferuri cu care formația olteană se confruntă, în prezent.
11.01.2022 | 19:43
Veste buna pentru FC U Craiova Pana pe 15 ianuarie se ridica interdictia la transferuri Exclusiv
Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre interdicția la transferuri cu care formația olteană se confruntă, în prezent
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri din partea UEFA, din cauza unor restanțe salariale din urmă cu mai mulți ani.

Marcel Pușcaș, optimist în privința ridicării interdiției la transferuri

Marcel Pușcaș susține că interdicția la transferuri este o problemă de moment. Acesta se așteaptă ca totul să se rezolve până pe data de 15 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Totodată, președintele din Bănie spune că Gabriel Enache va fi legitimat și va juca în tricoul formației oltene.

„Interdicția e o chestie de moment. Enache va fi legitimat și va juca. Probabil că până pe 15 (n.r. ianuarie) interdicția va fi ridicată”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova l-a readus pe Nicolo Napoli

FC U Craiova a anunțat revenirea antrenorului Nicolo Napoli. Tehnicianul italian se află la al 8-lea mandat pe banca grupării patronate de Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli îi va lua locul lui Eugen Trică, care a plecat la începutul lunii decembrie. În ultimul mandat, tehnicianul italian a antrenat-o timp de două luni pe FC U Craiova, în perioada august-octombrie 2020.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu vrea să vândă echipa

La finalul anului trecut, Adrian Mititelu jr. a anunțat că va vinde FC U Craiova. Acesta s-a declarat nemulțumit de atitudinea pe care suporterii din Peluza Sud o au față de conducere.

„Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club!

ADVERTISEMENT

Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie.

Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!”, declara, recent, Adrian Mititelu jr, la Digi Sport.

  • 14 este locul ocupat de FC U Craiova în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT