Florinel Coman, pregătit pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB! Se antrenează deja cu echipa. Exclusiv

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Bogdan Ciutacu   
în FCSB
30/11/2020, 11:21
Florinel Coman, pregătit pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB! Se antrenează deja cu echipa. Exclusiv EXCLUSIV FANATIK
Veste buna pentru FCSB. Cand revine Florinel Coman pe teren. Exclusiv

Florinel Coman lipsește de aproape trei luni de pe teren, însă nu este departe de momentul în care va reveni în primul unsprezece al lui Toni Petrea. FANATIK a aflat că Florinel Coman ar putea să revină pe teren la meciul cu UTA.

Din informaţiile FANATIK, Florinel Coman a revenit la antrenamente şi ar putea să reintre pe teren la partida cu UTA, programată pe 5 decembrie, de la ora 21:30.

Deși se aștepta ca fotbalistul să revină la antrenamente la începutul lui noiembrie, Florinel Coman a resimțit dureri, nu s-a putut pregăti normal, alături de colegii săi și a trebuit să continue recupererea în sala de forță.

Florinel Coman a revenit vineri la antrenamentele FCSB și va juca cu UTA

FANATIK a aflat că recuperarea lui Florinel Coman a ajuns la bun sfârșit, iar vineri a făcut primul antrenament normal. Astfel, dacă nu va apărea nimic neprevăzut, Coman ar putea intra în a doua repriză a meciului cu UTA și va juca în partida cu CFR Cluj.

Pe 6 noiembrie, FANATIK anunţa că Florinel Coman, însă resimţea dureri, ceea ce a dus la prelungirea perioadei de recuperare, şi că revenirea la antrenamente se va produce pe finalul penultimei luni din an, aşa cum s-a şi întâmplat până la urmă.

Staff-ul medical al FCSB a decis ca revenirea lui Coman să nu fie forțată, după ce fotbalistul a resimțit dureri în mai multe rânduri. Internaţionalul român a fost lovit violent pe 17 septembrie în meciul cu sârbii de la Topola, ratând astfel meciuri importante la club, dar și la echipa națională, însă a încercat să profite de această pauză.

Așadar, Coman va reveni ușor-ușor în prima echipă și ar putea fi pe teren în ultimele partide din acest an, începând cu meciul cu UTA și continuând cu cele cu CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe.

Florinel Coman e o piesă extrem de importantă în angrenajul lui FCSB

Gigi Becali speră că va obține o sumă mare pentru Florinel Coman, iar accidentarea jucătorului a venit într-un moment cum nu se poate mai prost. Florinel Coman momentan este evaluat la 5,5 milioane de euro și mai are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2022.

Deși a jucat doar 5 meciuri din noul sezon al Casa Pariurilor Liga 1,din cauza accidentării, Coman a fost extrem de important pentru echipa lui Toni Petrea în toate partidele pe care le-a jucat. Coman are 3 meciuri în Liga 1 și două în Europa League și a strâns 433 de minute, reușind 3 pase de gol.

Cifrele lui Florinel Coman în acest sezon:

  • 5 partide a jucat Coman în sezonul 2020/2021
  • 3 pase decisive a oferit jucătorul FCSB
  • 5,5 milioane este cota de piață a lui Coman conform transfermarkt.com
  • 74 de zile au trecut de la ultimul meci jucat de Florinel Coman

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×