Carousel hot news

Veste bună pentru olteni. “S-AU ÎNŢELES pentru încă doi ani”

Bogdan Mara, omul care se ocupă de destinele lui Pablo Brandan în România, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că mai mult ca sigur căpitanul formaţiei CS U Craiova va continua încă doi ani din...
19.03.2015 | 17:07
Veste bună pentru olteni.
ADVERTISEMENT

Bogdan Mara, omul care se ocupă de destinele lui Pablo Brandan în România, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că mai mult ca sigur căpitanul formaţiei CS U Craiova va continua încă doi ani din vară în Bănie.

 

Suporterii clubului CS U Craiova aşteaptă cu înfrigurare răspunsul lui Pablo Brandan cu privire la posibilitatea prelungirii contractului acestuia cu gruparea din Bănie începînd cu vara acestui an. În aceste condiţii, după ce jucătorul a declarat zilele trecute că se gîndeşte chiar şi la naturalizare, doar ca să joace în continuare sub culorile echipei lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, Bogdan Mara, impresarul acestuia, a mărtursit pentru FANATIK.RO că aproape sută la sută argentinianul va juca şi din sezonul următor la CS U. “Din cîte cunosc eu Pablo va continua şi din vară la Craiova. Cele două părţi s-au înţeles pentru prelungirea contractului pe încă doi ani chiar dacă actele nu s-au semnat. El se simte bine în Bănie şi este vrea să facă performanţă cu această echipă. Nu cred că se pune problema naturalizării sale chiar dacă la un moment dat s-a vorbit şi despre această posibilitate”, a încheiat Mara.

ADVERTISEMENT

“A avut unele probleme medicale”

Bogdan Mara a mărturisit că Pablo Brandan a avut în ultimul timp şi unele probleme medicale, iar evoluţiile sale nu s-au ridicat la nivelul aşteptat şi din cauza acestui motiv. ” Pablo se simte acum mult mai bine. A avut unele probleme medicale din cauza lipsei de fiere. A trebuit să stea mai mult pe la spital unde i s-au pus nişte perfuzii. În mod sigur şi din cauza acestui motiv evoluţiile sale nu au fost în ultimul timp sută la sută pe placul suporterilor. Însă acum el este ok“, a pus fostul internaţional.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri