Sport

Veste bună pentru selecționerul Edi Iordănescu: Dennis Man s-a întors la antrenamentele Parmei

Dennis Man n-a mai jucat de aproape o lună pentru Parma, însă a revenit deja la antrenamente și își pregătește revenirea în echipă.
08.02.2023 | 00:18
Veste buna pentru selectionerul Edi Iordanescu Dennis Man sa intors la antrenamentele Parmei
Dennis Man a revenit la antrenamentele Parmei. Nu este complet refăcut, dar reîntoarcerea în echipă pare aproape.
ADVERTISEMENT

Titular la Parma în meciul cu Inter din Coppa Italia, de pe 10 ianuarie, Dennis Man a cerut să fie schimbat în minutul 26. Jucătorul român a acuzat dureri la coapsa piciorului drept, iar de-atunci a fost indisponibil.

Dennis Man a reînceput antrenamentele, iar revenirea pe teren se apropie

La două zile distanță de la duelul din Coppa Italia, italienii au scos la iveală primele informații despre accidentarea internaționalului român.

ADVERTISEMENT

”După cum a comunicat personalul medical de la Parma, cruciații l-au pierdut din cauza accidentării pe Dennis Man. Acesta a ieșit prematur din meciul din Cupa Italiei cu Inter.

În urma examinărilor, s-a evidențiat că internaționalul român a suferit o accidentare de grad mediu la coapsa dreaptă”, a fost anunțul clubului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, veștile venite dinspre Parma nu au fost deloc bune. Testele au relevat că problemele medicale sunt mai grave decât se părea inițial. Vorbindu-se chiar despre o posibilă absență de până la două luni.

Evident, o veste proastă pentru echipa națională a României. Pentru că jucătorul care a strâns deja 14 selecții în tricoul naționalei urma să rateze debutul preliminariilor pentru Euro 2024 sunt aproape de zero. După ce absentase și la meciurile din noiembrie.

ADVERTISEMENT

Din fericire însă pentru jucător, dar și pentru selecționerul Edi Iordănescu, situația s-a schimbat. Dacă Valentin Mihăilă, colegul său, accidentat la ultimul joc de campionat, n-a participat la ședința de pregătire de astăzi, Dennis Man a fost pe teren.

Este adevărat, nu a dus sesiunea până la capăt. Dar cei de la Parma Live, care au furnizat informația, susțin că revenirea pe teren nu este departe.

ADVERTISEMENT

”Dennis Man a făcut o parte din antrenament alături de coechipierii săi. Evident, Valentin Mihăilă a lipsit. El așteaptă rezultatul investigației medicale, după ce s-a accidentat la meciul cu Genoa și a fost forțat să părăsească terenul în prima repriză”, au scris cei de la ParmaLive.

ADVERTISEMENT