Carousel hot news

Veste bună! Doi jucători ai adversarei s-au accidentat

CS U Craiova nu se va putea baza pe doi dintre jucătorii de bază în a doua etapă a Ligii 1, cu Steaua. Mihăiţă Pleşan şi Alexandru Mateiu au suferit accidentări în meciul de debut în...
Autor: Mirela Apostol | 29.07.2014 | 13:37

CS U Craiova nu se va putea baza pe doi dintre jucătorii de bază în a doua etapă a Ligii 1, cu Steaua. Mihăiţă Pleşan şi Alexandru Mateiu au suferit accidentări în meciul de debut în primul eşalon, contra celor de la Pandurii, încheiat 1-1.

Pleşan s-a accidentat uşor, fiind nevit să lipsească doar în partida cu Steaua, urmînd să fie apt pentru meciul împotriva Viitorului lui Hagi.

“De fiecare dată m-am accidentat înaintea meciurilor în care ţineam neapărat să joc, asta e viaţa. O să mă revanşez în retur, când îi batem pe «Oblemenco»”, a declarat mijlocaşul pentru Maxima Sport.

592567-mihaita-plesan

Alexandru Mateiu a suferit o accidentare mai gravă în prima repriză a partidei, fiind nevoit să stea pe bară cel puţin trei săptămîni.

mateiu_2013082909

“M-am accidentat în minutul 35, nu mai puteam de durere, dar m-am ambiţionat să joc până la pauză. Sunt uşurat că măcar am scăpat de operaţie, sper să revin în trei săptămâni la antrenamente”, a declarat Mateiu pentru  sursa citată.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!