Sport

Veste bună pentru Toni Petrea. Un jucător al FCSB a început antrenamentele în sală după accidentare

Ionuț Panțîru a început antrenamentele în sală la FCSB alături de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, după accidentarea gravă pe care a suferit-o la finalul lunii aprilie în meciul cu Sepsi.
04.12.2021 | 18:39
Veste buna pentru Toni Petrea Un jucator al FCSB a inceput antrenamentele in sala dupa accidentare
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ionuț Panțîru are șanse mici să mai revină pe teren, iar fundașul FCSB-ului a fost operat și a doua oară.

Fundașul stânga de doar 25 de ani s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a avut un ghinion incredibil după ce a fost lovit chiar de către coechipierul său, Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru a început antrenamentele ușoare la 7 luni de la accidentarea gravă

Ionuț Panțîru speră să revină pe teren deși au trecut mai bine de șapte luni de la ultimul său meci pentru FCSB în Casa Pariurilor Liga 1.

Fotbalistul FCSB-ului a postat un video pe pagina sa de Instagram în care efectuează exerciții în sală alături de kinetoterapeutul clubului, Ovidiu Kurti, cel mai apreciat din România.

ADVERTISEMENT
Ionuț Panțîru a revenit la antrenamente în sală alături de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. Sursă foto: captură Instagram Ionuț Panțîru
Ionuț Panțîru a revenit la antrenamente în sală alături de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. Sursă foto: captură Instagram Ionuț Panțîru.

„Încă un hop trecut cu brio și în câteva săptămâni o să revin în locul meu preferat!”, anunța pe 14 octombrie fotbalistul după ce a suferit a doua operație la celebra clinică Vila Stuart din Roma.

Jucătorul și-a rupt cartilajul de la genunchiul drept și mulți sunt sceptici că va mai putea juca la un nivel înalt la FCSB, cu care mai are contract până în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a asigurat că Ionuț Panțîru nu va avea nicio grijă în perioada recuperării

Gigi Becali a fost impresionat de drama prin care trece jucătorul FCSB-ului care a avut un ghinion total și a declarat după accidentarea sa:

„Băiatul este foarte necăjit și a avut un ghinion teribil cu această accidentare. Începuse să redevină un jucător de bază. Dar îl asigur că noi îl vom susține cu tot ceea ce este nevoie pentru el în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Știu că nu îi este deloc ușor, dar nu avem ce face. Nu o să îi lipsească nimic si îl vom susține cu recuperarea. Am înțeles și eu de la oamenii mei că el este accidentat destul de grav, dar nu pot să vă spun când o să revină pe teren. Din câte am înțeles, în sezonul ăsta Panțîru nu o să mai joace deloc”.

Ionuţ Panţîru a fost transferat la FCSB de la Poli Iaşi în vara anului 2019. Gigi Becali a plătit la vremea respectivă 200.000 de euro pentru fundaşul lateral, iar acum este evaluat conform transfermarkt la 600.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 4,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT