Sport

Veste bună pentru U Craiova înainte de returul cu Laci din Conference League! Un titular și-a revenit și este apt de joc. Exclusiv

U Craiova joacă returul cu Laci din Conference League, iar Laurențiu Reghecampf se va putea baza pe un titular care a acuzat probleme medicale după partida cu FCSB.
28.07.2021 | 21:02
Veste buna pentru U Craiova inainte de returul cu Laci din Conference League Un titular sia revenit si este apt de joc Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cu un antrenor nou, jucătorii de la U Craiova trebuie să arate o altă față în returul cu Laci din turul al doilea al Conference League. În prima manșă, oltenii au pierdut cu 0-1. În conferința de prezentare, tehnicianul Laurențiu Reghecampf a declarat că o eliminare din competițiile europene ar fi o rușine pentru clubul din Bănie. 

Reghe nu are parte de prea mult timp la dispoziție să schimbe ceva în jocul noilor săi elevi pentru meciul cu Laci. Doar două antrenamente va avea la dispoziție antrenorul de 45 de ani pentru a le spune jucătorilor ce își dorește de la aceștia. FANATIK a prezentat primele imagini de la prima ședință de pregătire condusă de Reghecampf. 

ADVERTISEMENT

Veste foarte bună pentru U Craiova înainte de returul cu Laci din Conference League. Alexandru Cîmpanu este apt de joc, iar Reghecampf ar putea apela la serviciile sale

Universitatea Craiova trebuie să-și apere onoarea în competițiile europene. După eliminarea rușinoasă de anul trecut, Știința are probleme și în acest sezon. Chiar dacă au dominat prima manșă a duelului cu Laci din al doilea tur preliminar al Conference League, „juveții” conduși la acea vreme de Marinos Ouzounidis au cedat cu 0-1 și au nevoie de două goluri în returul de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

După eșecul cu albanezii a mai urmat un altul și în campionat. A fost un 1-4 la București, cu FCSB. Acum, cu un avânt dat de numirea unui nou antrenor, Laurențiu Reghecampf, Craiova speră să o elimine pe Laci și să aștepte duelurile cu belgienii de la Anderlecht. Totuși, misiunea nu se anunță ușoară, mai ales că staff-ul tehnic are și câteva probleme de lot.

ADVERTISEMENT

Alexandru Cîmpanu, Andrei Ivan și Antoine Conte au acuzat probleme medicale după partida cu FCSB. Din fericire pentru Craiova, staff-ul medical l-a recuperat pe Cîmpanu, titular cert pe vremea lui Marinos Ouzounidis. Acesta a avut dureri în zona umărului și a coastelor după un duel cu Octavian Popescu. Durerile au mai scăzut în intensitate, iar Laurențiu Reghecampf ar putea apela la serviciile jucătorului sosit de la FC Botoșani.

Din păcate, Andrei Ivan și Antoine Conte nu vor putea juca pentru Universitatea Craiova. Legat de lot, Laurențiu Reghecampf a declarat: „Nu voi veni să cer jucători în presă, mă voi duce la preşedinte, la patron. Încercăm să păstrăm ce a fost bun, vom lucra să îmbunătăţim unele lucruri.

ADVERTISEMENT

Obiectivele sunt tot ce este de câştigat, la fel este în fiecare an. Fanilor le promit că voi face tot ce depinde de mine să pregătesc echipa să câştige meciurile.”

Andrei Ivan și Antoine Conte, out o lună de zile. Jucătorii Științei au plecat în Serbia să se trateze

Andrei Ivan și Antoine Conte sunt doi jucători foarte importanți pentru Universitatea Craiova. Dacă aportul lui Ivan în echipă este binecunoscut, francezul Conte a făcut o figură frumoasă până acum în Bănie și reprezintă o soluție pentru primul 11. Totuși, cei doi vor lipsi o lună după ce au suferit rupturi musculare în meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Ivan și Conte vor merge în Serbia pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic, iar revenirile lor pe teren se preconizează a fi la sfârșitul lunii august – începutul lui septembrie, conform declarațiilor lui Laurențiu Reghecampf: „La ultimul meci s-au accidentat doi jucători importanţi şi vor absenta în următoarea lună, cel mai probabil vor reveni pe teren în luna septembrie.

Există valoare în echipă, există nivelul necesar pentru a câştiga campionatul. Nu pot lucra decât la un singur lucru în două zile, pentru primul meci: mentalitatea şi încrederea jucătorilor, iar pe parcurs vom analiza şi alte lucruri,” a mai spus noul antrenor al Universității Craiova.

Universitatea Craiova – FK Laci se va disputa joi, de la ora 21:30. Cu două ore mai devreme va avea loc și fluierul de start al partidei dintre Sepsi Sf. Gheorghe și Spartak Trnava. Echipa din Covasna păstrează șanse reale de calificare după ce în tur a remizat „alb”. De asemenea, de la ora 16:00, FCSB pornește cu prima șansă în returul cu Karagandy.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,44 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT