Life

Veste cumplită pentru Ela și Petrică. Ce au pățit câștigătorii sezonului 4 al emisiunii ”Mireasa”. ”Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus”

Ela și Petrică, câștigătorii de la ”Mireasa”, trec prin clipe greu de imaginat după ce, în urmă cu doar câteva zile, au aflat că minunea lor nenăscut și-a pierdut viața.
08.01.2023 | 13:23
Veste cumplita pentru Ela si Petrica Ce au patit castigatorii sezonului 4 al emisiunii Mireasa Ingerasul meu a vrut sa ma vegheze de sus
Veste cumplită pentru Ela și Petrică. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Au trecut doar într-o clipă de la extaz la agonie. În urmă cu doar câteva săptămâni, Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 al emisiunii ”Mireasa”, cu sufletul parcă dansând de fericire, făceau marele anunț, acela că vor deveni pentru prima dată părinți. Nimic nu părea să le umbrească bucuria, până acum câteva zile, când, parcă loviți de tren, cei doi au aflat că bebelușul lor din pântece nu mai este.

Ela și Petrică șocați de pierderea minunii nenăscute

Pe data de 19 decembrie, frumosul cuplu format din Ela și Petrică, aflați în jurul bradului, cu un test de sarcină în mână, împărtășea cu fanii emisiunii ”Mireasa” vestea că vor fi părinți. Sute de mesaje de încurajare și multe felicitări le umplea sufletul de bucurie celor doi.

ADVERTISEMENT

Din imagini, se poate observa că sarcina era evoluată, și, nimic nu prevestea șocul care avea să le marcheze viața.

Însă, la doar câteva zile de la începutul anului 2023, Ela, sfărâmată de durere, scria pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini de pe patul de spital că a pierdut minunea din pântece.

ADVERTISEMENT

Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus… O să te port mereu în suflet și în gând”.

”Încercăm să ne revenim”

Alături de partenera lui la orice pas, Petrică a postat o imagine înduioșătoare pe instastory în care o ține pe Ela în brațe și transmite scurt doar: ”Încercăm să ne revenim”.

ela și Petrică de la Mireasa
Veste cumplită pentru Ela și Petrică. Sursa foto: instagram

De asemenea, tot acesta spunea cu doar câteva zile în urmă că decesul pruncului i-a lăsat un gol în suflet care nu va mai fi umplut niciodată.

ADVERTISEMENT

În loc să fie o zi de bucurie, este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet, care trebuia să fie umplut de el/ea”, publica Petrică pe rețelele de socializare.

”Trist și dureros!”

Din momentul în care au anunțat cumplitul eveniment prin care trec, fanii i-au susținut cum au știut ei mai bine, și, le-au transmit toate gândurile bune pentru a avea puterea de a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Off! Doamne ferește ce rău îmi pare, fii puternică Ela, multă sănătate!”, ”Doamne ferește, multă putere, să treceți peste acesta nenorocire!”, ”Doamne, ce veste urâtă! Îmi pare atât de rău pentru ei!”,”Îmi pare rău. Era un copil dorit și așteptat cu mare drag. Așa a vrut Dumnezeu. Păcat!”, ”Trist și dureros!”, ”Vai, îmi pare tare rău, nu trebuia să se întâmple asta, dar nu disperați, dragii mei! Dumnezeu ne dă totul când trebuie! Multă sănătate și încredere!”, ”Fiți puternici, dragii mei, e așa o durere mare! Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste așa mare durere!”, sunt doar o mică parte din mesajele celor care îi iubesc pe Ela și Petrică.

ADVERTISEMENT